in

DNEVNI HOROSKOP ZA 5. DECEMBAR 2020: VREME JE DA SE POKRENETE, MOGUĆ JE INTERESANTAN EMOTIVNI SUSRET

Vaga

POSAO
Potrebno je da ispoljite svoje ambicije i da sami predstavite sebe. Imate šansu za neke nove i interesantne poslovne saradnje koje ne treba odbacivati.
LJUBAV
Imate potrebu da napravite izvestan kompromis u emotivnom životu. Koliko vas privlače promene, isto tako imate strah da napravite korak napred. Može vam se dopasti neko koga poznajete već izvesno vreme.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Škorpija

POSAO
Period promena je pred vama. Ako vam se nudi honoraran posao, prihvatite ga. Želite da promenite radno mesto? Krenite u promenu i uspeh će brzo stići.
LJUBAV
Već izvesno vreme se nalazite u odnosu koji treba da definišete. Možete upoznati nekoga preko prijatelja ili interneta. Ljubomora partnera može da vas nervira. Uskladite obaveze i posvetite više pažnje voljenoj osobi.
ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

Strelac

POSAO
Vaši napori će napokon biti primećeni. Ideje koje ste sprovodili u delo će se svideti nekome na položaju. Ako ste priželjkivali promenu ili napredovanje, sada se potrudite.
LJUBAV
Vraća vam se nada kada je ljubav u pitanju. Slobodnima sledi interesantno poznanstvo sa osobom koja je misteriozna i zadirkuje vas. Nekima je tajna veza na pomolu. Ne brzajte i opustite se.
ZDRAVLJE
Odlično.

Jarac

POSAO
Ideje koje ste imali u prethodnom periodu sada postaju ostvarive. Prilagodite se nekim novonastalim okolnostima i realizujte željene promene.
LJUBAV
Na emotivnom planu vas opterećuju izvesne sumnje, naročito kod zauzetih pripadnika znaka. Ipak, bićete otvoreniji u komunikaciji pa će vam to doneti izvesno olakšanje.
ZDRAVLJE
Ukočenost.

Vodolija

POSAO
Svoje nezadovoljstvo možete da pretvorite u jako dobar pokretački motiv. Novac vam dolazi sa dve strane ili vam se otvara mogućnost za dodatnu zaradu.
LJUBAV
Na emotivnom planu vam može privući pažnju neko ko je zreo i sa vrlo sličnim interesovanjima. Ipak, pazite pošto je možda u pitanju zauzeta osoba.
ZDRAVLJE
Potreban vam je odmor.

Ribe

POSAO
Napokon imate priliku da napredujete u poslu ili stabilizujete svoje finansije. I dalje treba da vodite računa o odnosu sa saradnicima koji je nestabilan.
LJUBAV
Imate osećaj da treba da se borite za naklonost partnera. Neslaganja po izvesnim pitanjima su naglašena, ali nemojte da ulazite u rasprave.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

AKO TI SE DESI NEKA OD OVIH 5 SITUACIJA, ODMAH RASKIDAJ SA NJIM!

DNEVNI HOROSKOP ZA 6. DECEMBAR 2020: MOGUĆNOST DA JEDNOJ OSOBI IZ SVOJE LJUBAVNE PROŠLOSTI OPROSTITE GREŠKU