in

DNEVNI HOROSKOP ZA 5. FEBRUAR 2020: UKOLIKO VAS JE OVIH DANA MUČILA PROŠLOST, DANAS JE VREME DA JOJ ZAUVEK ZATVORITE VRATA

Draga moja, dobro jutro ti želi tvoja CiciMici. Kao što znaš, svako jutro ja ti donosim najbolji dnevni horoskop. Vikendom ujutro oko 8h a radnim danima već oko 7h možeš ga pročitati na mojoj Facebook stranici.

Budi sigurna da me pratiš redovno i nikada nemoj propustiti najbolji horoskop.

Ugodan dan ti želi CiciMici 😊

Ovan

Posao: Na putu možete provesti izuzetno lepe trenutke sa poslovnim saradnicima. Novi poslovi o kojima ste razmišljali mogu doneti zaradu novca na duži period. Važno je da čujete i mišljenje drugih osoba o vašim poslovnim idejama. Ukoliko se bavite privatnim poslom, dobre vesti stižu iz inostranstva.

Ljubav: Svesni ste svoje energije i pogleda suprotnog pola koji izazivate gde god da se pojavite u javnosti. Ukoliko ste u vezi, razmišljate da otputujete sa voljenom osobom. To putovanje bi osvežilo vaš odnos i navelo vas da razmislite o ozbiljnijim koracima koje biste mogli preduzeti ka voljenoj osobi.

Zdravlje: Prija vam više fizičke aktivnosti u toku dana. Situacije koje su vam ranije stvarale nervozu, ne utiču više na vas loše kao ranije. Više spavajte, potreban vam je san.

Bik

Posao: Razgovorom i veštom komunikacijom uspevate da popravite odnose sa kolegama i nametnete im svoj stav kada je posao u pitanju. Svesni ste svog uticaja na zajedničke projekte. Ukoliko sami realizujete aktivnosti, u konsultacijama sa drugima donesite odluku o krajnjem roku njihovog završetka

Ljubav: Partner ima razumevanja za sve vaše ambicije i podržava vas u potpunosti iako je svestan da to radi na svoju štetu. Nađite način da mu se odužite. Veče je kao stvoreno za lep izlazak i romantično uživanje u dvoje. A vi kao hedonista umete to da priuštite svom partneru.

Zdravlje: Možete više nego obično imati želju da probate sve kulinarske specijalitete. Ipak, povedite računa o svojoj kilaži. Vi bar znate kako je kada mučite muku sa njom.

Blizanci

Posao: Vaša elokventnost i spontanost prilikom komunikacije sa drugima danas dolazi do izražaja. Vi umete svojim partnerima i saradnicima da na najjednostavniji i najbolji način predstavite svoje poslovne vizije. Vase ideje nailaze na odobravanje. Prijatelji mogu biti od velike pomoći, ali i kolege koje vam mogu dati pravi savet.

Ljubav: Imate potrebu da provedete neko vreme nasamo sa partnerom. Ili, ukoliko nemate partnera, voleli biste da otputujete u mesto u kojem sve pre izvesnog vremena upoznali osobu koja je i dalje u vašim mislima. Putovanje bi moglo biti odličan izbor za zabavu i zadovoljstvo.

Zdravlje: Ukoliko imate bilo kakvih tegoba zbog promene vremena, posavetujte se sa vašim lekarom ili osobom koja je kompetentnija od vas. Nemojte se lečiti sami na svoju ruku.

Rak

Posao: Imate mnoge vizije kako bi vaš poslovni život trebao da izgleda u budućnosti, ali trenutno ne pronalazite najadekvatnije načine da svoje misli realizujete u delo. Osoba koja dolazi sa nekog kraćeg puta može pozitivno uticati na realizaciju vaših ideja.

Ljubav: Osoba o kojoj već duže vreme razmišljate doći će na ideju da vas kontaktira. Ovo vas može obradovati i navesti vas da razmišljate o njoj. Oni koji imaju partnera, neće mnogo vremena provoditi sa njim, biće okupirani mislima o idealnoj ljubavi. vaša idealna polovina je možda baš ispred vas.

Zdravlje: Mogući su problem sa grlom usled promene temperature. Utopljavajte se, pijte tople napitke i uživajte sa dragim ljudima u nekom opuštajućem ambijentu.

Lav

Posao: Ulažete veliki trud i napor da većinu vaših aktivnosti privedete kraju. Kritika ostalih kolega vam je bitna jer se za vaše projekte maksimalno zalažete i ulažete veliku energiju. Vaš trud je prepoznat od nadređenih. Novčani dobitak je izvestan, najverovatnije od osobe koja živi u inostranstvu ili ima veze sa inostranstvom.

Ljubav: Oni usamljeni će poželeti sa tragaju za nekim ko im može biti dobar izvor zabave i zadovoljstva. Ono koji su u vezi želeće da sa partnerom provode više vremena. Partner je spreman da se posveti zajedničkim zadovoljstvima. Iskreni razgovori pozitivno utiču na vaš odnos.

Zdravlje: Boravite češće u prirodi i na svežem vazduhu. Šetnja bi vam prijala, kao i razgovori sa dragim osobama.

Devica

Posao: Odnosi sa poslovnim saradnicima se popravljaju. Uz međusobno uvažavanje uspevate da nađete zajednički jezik. Ukoliko ste nezaposleni, postoji mogućnost da dobijete novu poslovnu ponudu, koja će u velikoj meri odgovarati Vašim interesovanjima.

Ljubav: Ukoliko vas je ovih dana mučila prošlost, danas je vreme da joj zauvek zatvorite vrata. Da je valjalo, trajalo bi. Ne opterećujte se razmišljanjima o ispravnosti svojih postupaka. Ukoliko vas prošlost i dalje bude mučila, potražite savet od nekoga ko će umeti da vam da smernice za pozitivnije razmišljanje.

Zdravlje: Problemi sa pojačanom nervozom su mogući. Relaksirajte se više uz omiljenu knjigu ili neki film koji će vas opustiti.

ZAŠTO JE VAŽNO DA IMAŠ AMAJLIJU: OVO JE AMAJLIJA ZA TVOJ HOROSKOPSKI ZNAK

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP DO 11. FEBRUARA 2020: RAKOVE OČEKUJE NAPETOST, A VODOLIJA ŠARMOM OSVAJA LJUBAV