in

DNEVNI HOROSKOP ZA 5. MART 2020: ŽELITE NEŠTO PO SVAKU CIJENU, ŽELITE NOVAC I KOMFOR

Venera u znaku Bika ovog četvrtka planira da u njemu boravi narednih mesec dana i pomoći će nam na polju finansija, a u isto vreme motivIsati da stvorimo nešto SAD I ODMAH što donosi novac. Želite malo komfora i sigurnog novca radi čisto čulnih uživanja, putovanja, šopinga. Naglašen je hedonizam, a s njime ide i uživanje u umetnosti i kreiranju u čemu ćete posebno uživati svi vi koji ste u svetu primenjene umetnosti. Ugodan dan vam želimo.

Ovan


POSAO
Ukoliko neko kritikuje vaše ideje ili ponašanje, pokažite dovoljno sluha i prihvatite koristan savet. Važno je da poboljšate svoj poslovni rejting.
LJUBAV
Osećate emotivnu inspiraciju i pojačanu strast u nečijem prisustvu. Planirajte novi ljubavni susret ili omiljenu zabavu u zavisnosti od svog statusa.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Bik


POSAO
Ukoliko vam nedostaju pouzdane informacije o poslovnim prilikama, nemojte davati lakomislena obećanja, već zatražite nečije posredovanje. Različite probleme možete rešavati na lakši način.
LJUBAV
Vaša pojava ili stil deluju izazovno na voljenu osobu i to predstavlja dobar ljubavni predznak. Prijaće vam nečije blisko društvo u kojem se osećate spokojno.
ZDRAVLJE
Više spavajte.

Blizanci


POSAO
Ukoliko vam se ne dopada nečije neprofesionalno ponašanje, razmislite na koji način možete da utičete na svoju okolinu. Nema potrebe da se ponašate nadmeno pred saradnicima.
LJUBAV
Oštar ton ili psihološki pritisak sa vaše strane izaziva suprotan efekat kod voljene osobe. Promenite svoju taktiku u ponašanju i stvari će se preokrenuti.
ZDRAVLJE
Posetite stomatologa.

DA LI ĆE I TEBE PREVARITI AKO JE U PROŠLOSTI PREVARIO DRUGU?

DNEVNI HOROSKOP ZA 6. MART 2020: NASTAVITE SA DOBRIM RASPOLOŽENJEM, POTRAŽITE NOVU INSPIRACIJU