in

DNEVNI HOROSKOP ZA 5. NOVEMBAR 2019: AKO KRENETE STRANPUTICOM, BIĆETE VRLO SUROVI U METODAMA KOJIMA DOLAZITE DO NEKIH SVOJIH CILJEVA

Kvadrat Plutona sa Marsom ovoga utorka donosi jaku energiju, eksplozivnu i vrlo nezgodnu ukoliko se ne postavimo kako treba.

Ako krenete stranputicom, bićete vrlo surovi u metodama kojima dolazite do nekih svojih ciljeva, nakon čega će vam preti bumerang efekat. Potrudite se da danas ustanete na pravu nogu i od starta budete svesni da možete ovladati ovom energijom pre nego vas zavede i odvede putem propasti. Budite srdačni i milostivi prema drugima i time sprečite zle sile da vam se umešaju u život.

Ovan

POSAO
Posao – Nalazite se u odličnoj formi i samouvereno prihvatate različite obaveze. Najbolje se osećate u društvu koje ima slične ideje ili poslovne interese.
LJUBAV
U romantičnom raspoloženju priželjkujete snažne izlive ljubavi i imate dobar predosećaj. U emotivnom zanosu spremni ste da se oprobate u novim i izazovnim situacijama.
ZDRAVLJE
Zadovoljavajuće.

Bik

POSAO
Umete da delujete vrlo sugestivno na svoje saradnike i ne ustručavate se da zatražite različite ustupke. Zahvaljujući dobroj poslovnoj strategiji očekuju vas pozitivni rezulatati.
LJUBAV
U ljubavnom životu nepotrebno brinete zbog nečijeg ponašanja. Pokažite više razumevanja za nečije greške ili male emotivne slabosti.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Blizanci

POSAO
Stalo vam je da sve bude u idealnom skladu, ali imate utisak da vam nedostaju osnovne informacije o poslovnim prilikama.
LJUBAV
Delujete zadovoljno zbog događaja koji vas prate u ljubavnom odnosu. Važno je da pravilno vrednujete nečija osećanja i postupke kao lepši deo stvarnosti koji vas prati.
ZDRAVLJE
Nesanica.

10 STVARI KOJE ĆE SAMO PRAVI BIKOVI RAZUMJETI

DNEVNI HOROSKOP ZA 6. NOVEMBAR 2019: PARTNER MOŽE POKAZATI NEZADOVOLJSTVO ZBOG NEDOSTATKA VREMENA KOJE PROVODITE ZAJEDNO