in

DNEVNI HOROSKOP ZA 6. APRIL 2020: VODOLIJU OČEKUJE PONUDA ZA POSAO, BLIZANCI BEZ BRIGA, OVNOVI POSVEĆENI POSLU

Ovan


Posao: Danas ste raspoloženi aktivno da se posvetite poslu, ukoliko vam je radan dan. Sve što možete da završite završićete danas, nećete ostavljati za sutra. Oni koji su nezaposleni bi mogli bi posao potraže kod nekog svog prijatelja koji ima svoju firmu.
Ljubav: Česti susreti sa partnerom su izvesni, mnogo lepih i prijatnih događaja. Bićete zainteresovani da partneru pružite zadovoljstvo i imaćete više sluha za njegove potrebe. Ukoliko ste usamljeni, javiće vam se bivši partner, ali vi nećete biti zainteresovani.
Zdravlje: Dobro se osećate. Nemate nikakvih tegoba danas.

Bik


Posao: Polako ali sigurno, vaši poslovi će krenuti uzlaznom putanjom. Danas, ukoliko vam je radni rad, smišljate nove strategije kojim biste unapredili posao. Saradnja sa strancima je fenomenalna i to vam baš prija. Ukoliko ste nezaposleni, sačekajte još neki dan sa potragom.
Ljubav: Dan je kao stvoren za susrete sa ljudima koji su nekada bili aktuelni u vašoj prošlosti. Ali ne da biste ponovo obnovili te kontakte već da biste shvatili da ste vi i te kako ispred njih u svakom smislu i da ste napredovali. Pustite prošlost neka ide svojim tokom, budućnost vas zove. Večeras tokom izlazaka možete upoznati osobu koja će u vama probuditi strasti.
Zdravlje: Prijaće vam druženje, zabava, razgovori sa mnogo prijatelja. Dobro ćete se osećati. Nemojte preterivati sa alkoholom .

Blizanci


Posao: Koliko god da poslovna situacija i nije bas najsjajnija, vi se nešto danas i ne sekirate, jer smišljate strategije kako biste tu situaciju od sledeće nedelje poboljšali. Saradnici će biti iznenađeni vašom voljom i upornošću. Oni koji su bez posla, danas mogu upoznati u opuštenom izlasku budućeg poslodavca.
Ljubav: Tamo gde ima dima ima i vatre. Osoba za koju ste se raspitivali je zauzeta. Ali vas to neće mnogo poremetiti. Nećete biti iznenađeni lažima koje ste od nje čuli. Čuvaćete svoj mir i to će vam biti najvažnije.
Zdravlje: Danas ćete biti nemirnog duha. Neće vam držati mesto. Pojačana fizička aktivnost vam svakako prija. Veče je kao stvoreno za opuštanje.

DNEVNI HOROSKOP ZA 5. APRIL 2020: RIBE SU KONAČNO SPOKOJNE, ŠKORPIJE ĆE UPOZNATI NEKOG NOVOG, VAGE ULAZE U OZBILJNU VEZU

DNEVNI HOROSKOP ZA 7. APRIL 2020: VAŠA POTREBA DA NEKOLIKO SATI PROVEDETE SAMI SA PARTNEROM I DANAS DOLAZI DO IZRAŽAJA