in

DNEVNI HOROSKOP ZA 6. DECEMBAR 2018-TE: KONAČNO STVARI POČINJU DA SE KREĆU U POZITIVNOM SMJERU

Merkur danas u direktnom pohodu! Dragi naši, konačno protočna energija, retrogradnost nas je zaista namučila na polju komunikacija uopšte u odnosia s ljudima, odlučivanjima, sve je danas krenulo napred i sve dobija odgovor, rešenje, počinje donošenje odluka, konačnih, završnih, olakšanje sledi svima! Ipak, ne zanosite se da je sve savršeno, jer još neko vreme Merkur će boraviti u retrogradnoj senci! Ipak, krenuo je lagano, a to, složićete se, znači mnogo!

Ovan ♈


POSAO
Još uvek nije vreme za neke ozbiljnije i dugoročnije poduhvate na radnom mestu. Neka se za sada time bave iskusnije kolege, a vreme će i vama doneti šansu.
LJUBAV
Primetili ste nedvosmislene signale koje vam jedna osoba šalje. Povedite više računa, i utičite na ponašanje partnera.
ZDRAVLJE
Glavobolja.

Bik ♉


POSAO
Trudite se da susrete sa kolegom koji vas nervira svojim postupcima svedete na minimum. Ako se budete upuštali u svađu i dokazivanje pravde to će se loše odraziti po vas.
LJUBAV
Odajete utisak zabrinutosti i lošeg raspoloženja. Manje teškoće i na emotivnom planu. Nedostaje vam bolja koncentracija.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Blizanci ♊


POSAO
Poslovni zadaci su se nagomilali i nepoverljivi ste prema kolegama. Ima šanse da postignete bolji status, ali samo ako izbegnete da suviše oštro reagujete u društvu kolega.
LJUBAV
Uznemireni ste zbog reči i postupaka osobe koju volite i plaši vas neizvesnost. Ne brinite se, biće sve kako biste vi voleli.
ZDRAVLJE
Moguća infekcija.

ČETIRI HOROSKOPSKA ZNAKA KOJIMA JE BRAK NA POSLEDNJEM MJESTU U ŽIVOTU

ZNATE LI PRED KIM STOJITE: DAME U OVOM ZNAKU BACAJU NA KOLJENA