in

DNEVNI HOROSKOP ZA 6. DECEMBAR 2019: DANAS SE USUDITE PROBATI ONO ŠTO VAS PLAŠI

Mesec u znaku Ovna ovaj petak nadahnjuje i podiže na jedan novi nivo gde mesta nema lenčarenju i čekanju da se nešto samo od sebe desi…

Ova energija je bučna, silovita i pozitivna, podseća nas zašto se voli život. Usudite se da probate ono što vas plaši, oprobajte se u stvarima kojima niste vični, jer možda jeste, samo to niste znali. Istupite sa novim idejama u svom poslu, ne bojte se, aspekt koji danas dominira na vašoj je strani!

Ovan

POSAO
Još uvek nije vreme za neke ozbiljnije i dugoročnije poduhvate na radnom mestu. Neka se za sada time bave iskusnije kolege, a vreme će i vama doneti šansu.
LJUBAV
Primetili ste nedvosmislene signale koje vam jedna osoba šalje. Povedite više računa, i utičite na ponašanje partnera.
ZDRAVLJE
Glavobolja.

Bik

POSAO
Trudite se da susrete sa kolegom koji vas nervira svojim postupcima svedete na minimum. Ako se budete upuštali u svađu i dokazivanje pravde to će se loše odraziti po vas.
LJUBAV
Odajete utisak zabrinutosti i lošeg raspoloženja. Manje teškoće i na emotivnom planu. Nedostaje vam bolja koncentracija.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Blizanci

POSAO
Poslovni zadaci su se nagomilali i nepoverljivi ste prema kolegama. Ima šanse da postignete bolji status, ali samo ako izbegnete da suviše oštro reagujete u društvu kolega.
LJUBAV
Uznemireni ste zbog reči i postupaka osobe koju volite i plaši vas neizvesnost. Ne brinite se, biće sve kako biste vi voleli.
ZDRAVLJE
Moguća infekcija.

5 ŽIVOTNIH PRINCIPA SVAKOG HOROSKOPSKOG ZNAKA KOJIH SE DRŽE U ŽIVOTU

PUN MJESEC 12. DECEMBRA: ZIMSKI SOLSTICIJA I POMRAČINA SUNCA 26. DECEMBRA NAS UVODE U DECENIJU PROMJENA