in

DNEVNI HOROSKOP ZA 6. FEBRUAR 2019-TE: SVE JE U ZNAKU LJUBAVI, BUDITE NESEBIČNI U DAVANJU

Ni današnja sreda nema posebnih dešavanja što se nebeskog tiče, sve je u znaku ljubavi i Venere koja vlada dobrim delom meseca. Budite i danas nesebični u darivanju, skromni u očekivanjima. Budite i vredni u svom poslu. Odnos  s nadređenima je korektan. Sve protiče kako treba. Učinite i vi s vaše strane da tako i ostane.

Ovan ♈


POSAO
Nečije reči deluju suviše provokativno, ali na vama je da kontrolišete svoja osećanja. Potrebno je da se distancirate u odnosu na različite neprijatnosti.
LJUBAV
Partner ima neobične ideje i odbija da sasluša vaše primedbe. Na sreću, očekujete brz ili lak rasplet događaja.
ZDRAVLJE
Loša cirkulacija.

Bik ♉


POSAO
Susret sa jednom osobom potvrđuje vaše prognoze. Novi poslovni uspeh deluje kao veliki podsticaj i na vašu okolinu. Ne želite da vas neko usporava.
LJUBAV
Potrudite se da ostvarite svoje emotivne namere ili da pridobijete nečiju naklonost. Upotrebite svoj šarm, ali i ono dragoceno zrno razuma koje imate.
ZDRAVLJE
Odlično.

Blizanci ♊


POSAO
Potrebno je da se pravilno organizujete i da uskladite svoja interesovanja kako biste ostvarili različite ciljeve. Dozvolite sebi i određenu dozu prepotencije.
LJUBAV
Postupite po svojoj savesti i nemojte ignorisati nečije želje. Pokažite da posedujete i one posebne manire koji otkrivaju emotivnu stranu vaše ličnosti.
ZDRAVLJE
Problemi sa leđima.

OVO SU NAJPERVEZNIJI ZNACI HOROSKOPA: ŠKORPIJE SU MALA MACA ZA OVAJ ZNAK

DNEVNI HOROSKOP ZA 7. FEBRUAR 2019-TE: POSJETITE DRAGE LJUDE, PORODICU, PRIJATELJE