in

DNEVNI HOROSKOP ZA 6. FEBRUAR 2021: PLANIRAJTE SUSRET SA OSOBOM KOJA MOŽE DA ZADOVOLJI VAŠE EMOTIVNE POTREBE

Konjunkcija Saturna i Venere prva je u nizu konjunkcija koje nas čekaju u ovom mesecu.
Venera je ljubav, dok Saturn već nije tako drag.

Susret i kojunkcija dve potpuno suprotne planete rezultiraće ili potpunim krahom ili nečim novim, a šta to možemo očekivati: distanciranje od osobe koju veoma volite zbog nepoverenja, strah od upuštanja u novu vezu, zadrška prilikom upoznavanja ljudi, napetost u vezi, problemi sa uživanjem u lepim trenucima, stid i sram.

Opet s druge strane Saturn je ovde zadužen da u nama probudi realne poglede na ljubav i odnose s voljenom osobom, težnju ka kvalitetu u vezi, odbacivanje površnosti… Sve u svemu, sve može biti dobro i rezultirati dobrim.

♈ Ovan

POSAO
Nečije reči deluju suviše provokativno, ali na vama je da kontrolišete svoja osećanja. Potrebno je da se distancirate u odnosu na različite neprijatnosti.
LJUBAV
Partner ima neobične ideje i odbija da sasluša vaše primedbe. Na sreću, očekujete brz ili lak rasplet događaja.
ZDRAVLJE
Loša cirkulacija.

♉ Bik

POSAO
Susret sa jednom osobom potvrđuje vaše prognoze. Novi poslovni uspeh deluje kao veliki podsticaj i na vašu okolinu. Ne želite da vas neko usporava.
LJUBAV
Potrudite se da ostvarite svoje emotivne namere ili da pridobijete nečiju naklonost. Upotrebite svoj šarm, ali i ono dragoceno zrno razuma koje imate.
ZDRAVLJE
Odlično.

♊ Blizanci

POSAO
Potrebno je da se pravilno organizujete i da uskladite svoja interesovanja kako biste ostvarili različite ciljeve. Dozvolite sebi i određenu dozu prepotencije.
LJUBAV
Postupite po svojoj savesti i nemojte ignorisati nečije želje. Pokažite da posedujete i one posebne manire koji otkrivaju emotivnu stranu vaše ličnosti.
ZDRAVLJE
Problemi sa leđima.

♋ Rak

POSAO
Iritiraju vas različiti nesporazumi i nečije izjave. Problemi u komunikaciji sa saradnicima se svode na pitanje prioriteta. Svako od vas priželjkuje bolju poziciju.
LJUBAV
Preterujete u svojim zahtevima pred voljenom osobom. Neko uporno ignoriše vaše primedbe ili poruke koje upućujete.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

♌ Lav

POSAO
Neko vas nagovara da promenite svoje stavove i da prihvatite nove ideje. Stalo vam je da svoj uspeh uklopite u standardna merila i ne želite da eksperimentišete.
LJUBAV
U svom prepoznatljivom maniru odbijate stvari koje se graniče sa vašim uverenjem. Ali, partner ima drugačije mišljenje i sve prihvata sa nekim čudnim oduševljenjem.
ZDRAVLJE
Niste u kondiciji.

♍ Devica

POSAO
Sačuvajte prisebnost duha i nemojte davati zvanične ili brzoplete izjave, naročito kada vas neko nagovara da prekoračite svoja profesionalna ovlašćenja.
LJUBAV
U emotivnom smislu bolje je da zadržite ono što imate nego da se zanosite nečijom pričom i komplimentima. Prvi utisak može lako da vas zavara.
ZDRAVLJE
Napetost.

DNEVNI HOROSKOP ZA 5. FEBRUAR 2021: VOLJENA OSOBA TRENUTNO NE ŽELI DA VAM POVERAVA SVOJE MISLI

SVE JE ZAPISANO PRE 200 GODINA: SAZNAJ ŠTA TI PREDVIĐA VEČITI NARODNI KALENDAR