in

DNEVNI HOROSKOP ZA 6. JANUAR 2021: TEŽAK DAN ZA ČETIRI ZNAKA ALI I DAN VELIKIH PROMENA

Sreda je dan velikih promena. Mars konačno izlazi iz Ovna gde je boravio od kraja juna prošle godine sve do dana današnjeg, i danas ulazi u znak svog izgona , u znak Bika. Osobe rođene u znaku Bika, Škorpiona, Lava, Vodolije biće najviše pogođene s ovim izgonom, te očekujte razdražljive momente u ponašanju, preosetljivost, neku silu koja ih nagoni da pokrenu nešto novo i drugačije, a koje im nije po volji.

Bik voli udobnost i nije sklon promenama, tako da ga ovo pomeranje čini nervoznim. Na sve to i Uran je u znaku Bika, pa je sva tenzija još više naglašena.

Mars bi d aide napred, ali Bik ga koči jer ne ume brzo da dela. Celokupna situacija dve suprotstavljene energije može biti loša i po zdravlje jer energija nije protočna, već je blokirana.

Težak dan za pomenuta četiri znaka, ali i podsećanje da je život promenljiv i da su promene neophodne, stoga pustite ih u život i ne suprotstavljajte im se.

♈ Ovan

POSAO
Ponuđene su vam nove ideje u poslovnoj saradnji. Delimično ste suzdržani, jer vaš izbor proizilazi iz dogovora sa jednom starijom osobom. Preispitujete uzajamno poverenje.
LJUBAV
Nemojte uskraćivati svojoj porodici ili partneru mogućnost na zabavu. Pokažite više sluha za nečija emotivna interesovanja.
ZDRAVLJE
Podstičite kod sebe vedar duh.

♉ Bik

POSAO
Nečije reči za vas predstavljaju veliko ohrabrenje ili podršku u poslu kojim se bavite. Potrudite se da ostvarite svoje poslovne namere u različitim pravcima.
LJUBAV
Pokažite da posedujete prefinjene manire i šarm. Važno je da ostavite pozitivan utisak na osobu koja vam se dopada.
ZDRAVLJE
Planirajte izlazak ili šetnju. Prijaće vam relaksacija.

♊ Blizanci

POSAO
Važno je da sačuvate samokontrolu pred osobom koja ima negativan uticaj na vaše raspoloženje ili ponašanje. Morate imati dovoljno mudrosti da se suprotstavite nečijoj samovolji.
LJUBAV
Novi izlivi ljubomore ili emotivne posesivnosti deluju iritirajuće na voljenu osobu. Promenite svoje neprikladno ponašanje.
ZDRAVLJE
Izbegavajte konfliktne situacije.

♋ Rak

POSAO
Imate dobar predosećaj u poslovnim procenama i zato sa velikim nestrpljenjem iščekujete susret ili razgovor sa jednom uticajnom osobom. Važno je da pravilno ističete svoje sposobnosti.
LJUBAV
Podstičite kod sebe emotivnu inspiraciju i smisao za dobar ukus. Prepustite se svojim osećanjima i strastima.
ZDRAVLJE
Nalazite se u sjajnoj formi.

♌ Lav

POSAO
Potrudite se da budete taktični pred osobom koja ignoriše vaše prisustvo ili profesionalne sposobnosti. Ako postoji poslovni nesporazum, važno je da sačuvate prisebnost duha.
LJUBAV
Nema razloga da se suviše ističete u nečijem društvu. Voljena osoba ne želi da joj namećete svoja pravila ili stavove.
ZDRAVLJE
Prijaće vam vedri sadržaji za dobro raspoloženje.

♍ Devica

POSAO
Nečija podrška deluje korisno u različitim situacijama. Obratite pažnju na nove informacije koje ukazuju na dobre mogućnosti u poslovnoj saradnji. Važno je da formirate nove vrednosti.
LJUBAV
Nemojte dozvoliti da neko sputava vašu volju ili pravo na izbor. Zaslužujete bolji ljubavni tretman nego što neko pokušava da vam nametne.
ZDRAVLJE
Prijaće vam relaksacija ili boravak u prirodi.

DNEVNI HOROSKOP ZA 5. JANUAR 2021: KONAČNO, VEZA VAM JE ČVRŠĆA NEKO IKAD

NEDELJNI HOROSKOP OD 11. DO 17. JANUARA 2021: DOBAR RAZVOJ LJUBAVNOG ŽIVOTA OHRABRIĆE VAS DA IDETE DALJE