in

DNEVNI HOROSKOP ZA 6. JUN 2019-TE: DANAS ĆE TI PRIJATI NAJVIŠE SAMOĆA

Sve do večeri ovog četvrtka Mesec je u znaku Raka, do kada će našom svakodnevnicom dominirati potreba za mirom u sopstvenom domu.

I danas će nam prijati najviše samoća, a želećemo i komunikaciju sa osobama iz porodičnog okruženja koje smatramo bliskima i dragima. Podignite susret na viši nivo i pokažite se kao dobar domaćin ili domaćica… pozovite druge na večeru, poradite na atmosferi i raspoloženju.
Lep dan želimo.

OVAN ♈

POSAO
Dobro ste raspoloženi i verujete da postoji neki zaobilazan način da efikasno ostvarite ono što drugi ne mogu. Samopouzdanje koje osećate deluje pozitivno i na vašu okolinu.
LJUBAV
Nema potrebe da iskušavate nečije strpljenje ili emotivnu naklonost. Nemojte smišljati nove ljubavne rebuse koji opterećuju voljenu osobu.
ZDRAVLJE
Napetost.

BIK ♉

POSAO
Suviše lično doživljavate situaciju na poslovnoj sceni i zato pravite pogrešnu procenu. Pažljivije saslušajte nečiji komentar. Važno je da izvučete dobru pouku o poslovnim odnosima.
LJUBAV
Postajte sumnjičavi dok analizirate partnerovo ponasanje. Čini vam se da bliska osoba deluje zadovoljno bez dobrog povoda. Preuveličavate zajedničke situacije.
ZDRAVLJE
Loša cirkulacija.

BLIZANCI ♊

POSAO
Ako želite da sve funkcioniše na skoro besprekoran način, potrebni su vam dobra volja i određeni profesionalni maniri koji predstavljaju vaš zaštitni znak.
LJUBAV
Imate dobar emotivni predosećaj, a ljubavna igra je najlepša kada u njoj učestvuje dvoje odabranih. Igrajte se danas!
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

DNEVNI HOROSKOP ZA 5. JUN 2019-TE: OVOM ZNAKU SE DOPADA NEKO POTPUNO NOVI

RIBE: SA KOJIM ZNAKOM HOROSKOPA ĆEŠ IMATI LJUBAV SVOG ŽIVOTA