in

DNEVNI HOROSKOP ZA 6. MAJ 2020: VAŠ PARTNER DANAS ZAHTEVA MALO VIŠE POSVEĆENOSTI I PAŽNJE

Ovan

Posao: Ukoliko vaš trenutni posao traži više odgovornosti i angažovanja, potrudite se oko njega, jer će sav vaš trud biti prepoznat i nagrađen od strane pretpostavljenih. Možda vam fali malo više energije i elana, koji inače imate. Upornost i trud će vam se isplatiti.
Ljubav: Vaš partner, ukoliko ga imate, zahteva više posvećenosti i pažnje. Razgovarajte sa njim i saslušajte šta on ima da vam kaže. Iako oseća da ste se malo udaljili, ukoliko vam je stalo do dobrog partnerskog odnosa potrudite se i kažite mu kako se osećate.
Zdravlje: Povremene promene raspoloženja se mogu odraziti i na vaše zdravlje. Boravite češće u prirodi i na svežem vazduhu. Šetnja bi vam prijala.

Bik

Posao: Imate osećaj da previše zapostavljate posao zbog privatnih problema. Niste zadovoljnim idejama svojih poslovnih saradnika. Potrudite se malo više da date svoj doprinos u realizaciji poslovnih zadataka. Kako dan bude odmicao, moguć je razgovor sa nadređenim o vašem učinku.
Ljubav: Imate potrebu da se u razgovoru sa partnerom stalno vraćate na neke teme iz prošlosti koje vi smatrate nedovoljno dovršenim. Pružite partneru više poverenja i razgovarajte o svom odnosu i problemima koji vas muče. Ukoliko ste slobodni i u mogućnosti idite na neko kraće putovanje. Postoji mogućnost da tamo upoznate osobu koja bi vam bila zanimljiva.
Zdravlje: Pojačanu nervozu biste mogli neutralisati kraćim putovanjem i posetom mestima na kojima se osećate prijatno.

Blizanci

Posao: Ukoliko sumnjate da su vam saradnici naklonjeni, nemojte odmah donositi preuranjene zaključke, već ukoliko mislite da postoji problem u komunikaciji ili u načinu na koji oni donose odluke, porazgovarajte sa njima i iznesite svoj stav. Timski rad bi vam više prijao.
Ljubav: Ukoliko ste usamljeni, danas postoji mogućnost da sretnete osobu prema kojoj ste nekada gajili određena romantična osećanja. Iznenadiće vas njen pozitivan stav prema vama i evociraćete zajedničke uspomene. Ljubav se u vašu svakodnevicu vraća na velika vrata.
Zdravlje: Poboljšanje raspoloženja krajem dana pozitivno će uticati na vaše celokupno funkcionisanje. Praktikujte sve one aktivnosti koje utiču na vaše dobro mentalno funkcionisanje.

Rak

Posao: Danas se u vašem životu može pojaviti osoba koja će vam ponuditi posao za koji smatrate da je kao stvoren za vas. Ipak ćete se nećkati da li da ga prihvatite. Nećete želeti da rizikujete i da izgubite posao koji trenutno radite. Razmišljaćete o svim poslovnim mogućnostima koje vam se nude.
Ljubav: Iako danas možete biti u dilemi da li da prihvatite ponudu od nove osobe koja vam se pojavljuje ili od osobe koja iz prošlosti uveliko kuca na vaša vrata, možete biti uzdržani po ovom pitanju. Smatraćete da je ipak bolje da malo duže razmislite, a ne da opet ulazite u iste situacije i opet proživaljavate događaje koje ste ostavili u prošlosti.
Zdravlje: Dobro ćete se osećati tokom čitavog dana. Na vaše zdravlje neće uticati negativno dnevni događaji.

Lav

Posao: Danas ćete se jako prijatno osećati na poslu. Oslanjaćete se isključivo na vašu intuiciju, znanje i iskustvo. Savete kolega ćete saslušati, ali ćete smatrati da posao treba da uradite onako kako ste vi zamislili. Uspećete da zadobijete podršku određenog dela kolektiva, onog dela koji je vama bitniji.
Ljubav: Zračite pozitivnom energijom, a to osobe suprotnog pola u vašem okruženju primećuju. Odajete utisak sigurne i stabilne osobe. Iskoristite veče za izlazak sa prijateljima. Mnoge osobe suprotnog pola će poželeti da se nađu u vašem društvu.
Zdravlje: Kako dan bude odmicao, imaćete više želje da se posvetite aktivnostima koje vas opuštaju i u kojima uživate. Potrudite se da se opustite.

Devica

Posao: Iako na poslu sve funkcioniše kako treba, vi baš i niste sigurni da li da određeni zadatak završite na stari način. Intuicija vas navodi na neko novo rešenje, koje još uvek niste testirali. Iako volite da sve stvari držite u svojim rukama, razmišljate da li promenite način funkcionisanja.
Ljubav: Mogu vas mučiti određene sumnje kada je vaš partner u pitanju, ukoliko ga imate. Iako neće postojati realni osnovi za to, možete imati sumnju. Posavetujte se sa osobom koja ima više iskustva u emotivnim vezama od vas. Prijaće vam razgovor.
Zdravlje: Blagi nemir i nervoza mogu dovesti do opšteg pada energije. Razmišljanja vas mogu opterećivati. Poželjno je da odete u šetnju ili posetite osobu koja pozitivno utiče na vas.

LJUBAVNA NUMEROLOGIJA: TVOJ I NJEGOV LJUBAVNI I BRAČNI BROJ OTKRIVAJU DA LI STE ZAISTA JEDNO ZA DRUGO

PRED NAMA JE DUG PERIOD VELIKIH IZAZOVA DO 2023: PROMENE KOJE SU U NAJAVI PRETE DA SE REALIZUJU PRISILOM