in

DNEVNI HOROSKOP ZA 6. MART 2020: NASTAVITE SA DOBRIM RASPOLOŽENJEM, POTRAŽITE NOVU INSPIRACIJU

Jarac


POSAO
Imate manjak samopouzdanja, što se oseća i u vašem radu. Slobodno više cenite sebe i imaćete više uspeha u poslu i u odnosima sa kolegama.
LJUBAV
Iako vam se možda ne dopadaju neki potezi koje pravi vaša voljena osoba, ponekad bi bilo bolje da prećutite. Niko ne voli da bude konstantno kritikovan.
ZDRAVLJE
Problemi sa sinusima.

Vodolija


POSAO
Danas postoji opasnost da upadnete u ozbiljnu raspravu sa šefom ili uticajnim kolegom. Ukoliko do toga dođe budite pametni i birajte reči da vam se kasnije ne bi obilo o glavu.
LJUBAV
Nova ljubav u vašem životu čini da prosto blistate i budete magnet za sve u vašoj okolini. To obilato koristite kako bi vam se otvorila sva vrata, ali pažljivo – nekoga iz vaše okoline mogla bi da iritira takva vrsta optimizma.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Ribe


POSAO
Svakodnevni izlasci i buran noćni život mogli bi negativno da utiču na vaš učinak na poslu. Važni je da budete orni i spremni za sve zadatke koji se postave pred vas.
LJUBAV
Još uvek ste u potrazi za pravom osobom koja će moći u potpunosti da vas ispuni. Ipak, možda je vreme da malo snizite kriterijume, jer u suprotnom nećete uskoro naći nikoga ko bi bio po vašoj meri.
ZDRAVLJE
Moguća glavobolja.

DNEVNI HOROSKOP ZA 5. MART 2020: ŽELITE NEŠTO PO SVAKU CIJENU, ŽELITE NOVAC I KOMFOR

DNEVNI HOROSKOP ZA 7. MART 2020: VAŠ PARTNER POSTAJE MALO IZNENAĐEN NAČINOM NA KOJI MU SE OBRAĆATE