in

DNEVNI HOROSKOP ZA 6. NOVEMBAR 2019: PARTNER MOŽE POKAZATI NEZADOVOLJSTVO ZBOG NEDOSTATKA VREMENA KOJE PROVODITE ZAJEDNO

Rak

POSAO
Potrebno je da i dalje ostanete strpljivi i završavate svoje obaveze na vreme. Koliko god da se ne slažete sa stavovima saradnika ili šefova, ovo vam nije povoljan period za rasprave. Strpite se, biće boljih dana.
LJUBAV
Frustracije sa posla suviše utiču na vaš privatan život. Pokažite da vam je stalo i pokrenućete i partnera. Posao ne nosite kući!
ZDRAVLJE
Nervozni ste.

Lav

POSAO
Nemojte da očekujete podršku drugih, već završavajte samostalno ono što možete. Prećete vi biti podrška drugima, ali i u tom delu treba da budete odmereni.
LJUBAV
Na emotivnom planu niste raspoloženi da nešto menjate i da se trudite, iako i niste potpuno zadovoljni trenutnim okolnostima.
ZDRAVLJE
Čuvajte se povrede.

Devica

POSAO
Opteretili ste se poslovnim obavezama. Održite koncentraciju i završite ono što ste počeli ili ugovorili jer će od toga zavisiti i vaši dalji poslovi.
LJUBAV
Imate potrebu da se izolujete. Ovo možda neće shvatiti voljena osoba jer računa na vašu podršku i prisutnost.
ZDRAVLJE
Pokušajte da se opustite.

DNEVNI HOROSKOP ZA 5. NOVEMBAR 2019: AKO KRENETE STRANPUTICOM, BIĆETE VRLO SUROVI U METODAMA KOJIMA DOLAZITE DO NEKIH SVOJIH CILJEVA

OVO JE MAGIČNA ŠOLJA ZA KAFU: IZABERI JEDNU I ODMAH SAZNAJ KOJI TALENAT TI JE DAO BOG!