in

DNEVNI HOROSKOP ZA 7. APRIL 2020: VAŠA POTREBA DA NEKOLIKO SATI PROVEDETE SAMI SA PARTNEROM I DANAS DOLAZI DO IZRAŽAJA

Ovan

Posao: Danas imate želju da odmorite malo od posla. Nećete biti pod pritiskom da nešto morate da završite u toku dana, posebno ako vam je danas radni dan. Taj posao može sačekati do početka sledeće nedelje, bez ikakvih problema i ometanja daljeg rada.
Ljubav: Vi ste u periodu koji vam donosi iznenadna, lepa poznanstva i dosta osoba koje bi želele da vam se približe. No, prošlost danas igra bitnu ulogu kod vas, koliko god vi želeli da je sklonite od sebe. Moguće je da će vam se javiti bivši partner, bez obzira da li ste u vezi ili ne.
Zdravlje: Danas ćete se osećati dobro. Odmaraćete dovoljno i dan ćete provesti vez ikakvih tegoba. Večeras uživajte u dobrom društvu.

Bik

Posao: Nemojte previše razmišljati o onome na šta trenutno ne možete da utičete, biće boljih danas za završetak posla.Danas odmorite, i ne zovite svoj3 poslovne saradnike. Nezaposleni posao mogu naći sledeće nedelje.
Ljubav: Ukoliko ste u vеzi, partner vas svojim zahtevima može zbuniti i dovesti vas u situaciju da se zapitate šta se dešava sa njim. Ukoliko ste slobodni, moguće je da ćete popiti kafu sa osobom koju ćete početi da simpatišete, i koja će vam biti draga.
Zdravlje:Ukoliko budete imali problem sa zglobovima ili kostima generalno, obratite se lekaru. Večeras izađite sa društvom i uživajte.

Blizanci

Posao: Danas možete razmišljati o situacijama koje ste imali na poslu u protekloj nedelji. Smatraćete da morate da budete obazriviji kada su komentari koje dobijate na vaš račun u pitanju. Oni koji su bez posla, mogu nešto danas raditi honorarno.
Ljubav: Odmor od svakodnevnog stresa možete potražiti u zagrljaju svog partnera. Imaćete potrebu da mu ispričate detaljno šta se sve zbiva u vašoj glavi. Oni koji su slobodni, mogu uživati u društvu jako zanimljive osobe. Veče je posebno intrigantno.
Zdravlje: Oblačite se dobro. Možete imati problem sa kostima ili zubima. Utopljavajte se i večeras uživajte u društvu.

DNEVNI HOROSKOP ZA 6. APRIL 2020: VODOLIJU OČEKUJE PONUDA ZA POSAO, BLIZANCI BEZ BRIGA, OVNOVI POSVEĆENI POSLU

DNEVNI HOROSKOP ZA 08. APRIL 2020: VODOLIJA RAZMIŠLJA O GREŠKAMA, VAGE ĆE KONAČNO DA RIJEŠE POSLOVNI PROBLEM, BLIZANCI IMAJU ODLIČAN DAN