in

DNEVNI HOROSKOP ZA 7. APRIL 2020: VAŠA POTREBA DA NEKOLIKO SATI PROVEDETE SAMI SA PARTNEROM I DANAS DOLAZI DO IZRAŽAJA

Vaga

Posao: Iako na poslu sve uglavnom funkcioniše kako treba i vi sami vidite da ćete vremenom uspeti da ostvarite ono što ste zacrtali, ipak se vi po malo osećate nezadovoljno. Nemojte previše razmišljati o onome na šta danas ne možete da utičete, biće boljih danas za završetak posla.
Ljubav: Ponašanja vaših udvarača su u ovoj nedelji totalno nedefinisana. U jednom trenutku vam šalju poruke u drugom vas zovu, pričaju jedno, pa drugo. Opustite se, znate da ostavljate lep utisak na suprotni pol. Moguće je da ćete popiti kafu sa osobom koju ćete početi da simpatišete. Provedite prijatno veče.
Zdravlje: Ukoliko budete imali problem sa zglobovima ili bolovima, obratite se lekaru. Odmarajte večeras u društvu dragih ljudi.

Škorpija

Posao: Danas možete razmišljati o poslu i o načinu na koji ćete nešto u narednim danima rešiti. Oni koji su bez posla, mogu nešto raditi honorarno ili razmišljati gde mogu posao potražiti i kakav posao je trenutno njima potreban.
Ljubav: Odmarajte što više u zagrljaju svog partnera. Imaćete potrebu da mu ispričate detaljno šta se sve zbiva u vašoj glavi. Odnos možete poboljšati i unaprediti otvorenom komunikacijom. Oni koji su slobodni, mogu uživati u društvu jako zanimljive osobe.
Zdravlje: Oblačite se dobro. Možete imati problem blagim glavoboljama.

Strelac

Posao: Moguće je da će vas partner danas podržavati u vašoj nameri da završite posao koji treba da predate sledeće nedelje. Čak će vas i savetovati kako i šta da uradite. Oni koji su bez posla, mogu razmišljati o seminaru koji će posetiti tokom naredne nedelje.
Ljubav: Danas možete odmarati u zagrljaju svog partnera. Imaćete potrebu za više bliskosti i razgovora o vašoj budućnosti.. Oni koji su slobodni, mogu započeti vezu sa osobom koja ima se već duže vreme dopada. Uživajte u današnjem danu.
Zdravlje: Više odmarajte danas. Prijaće vam i lagana šetnja u društvu drage osobe. Veče može biti jako prijatno za vas.

DNEVNI HOROSKOP ZA 6. APRIL 2020: VODOLIJU OČEKUJE PONUDA ZA POSAO, BLIZANCI BEZ BRIGA, OVNOVI POSVEĆENI POSLU

DNEVNI HOROSKOP ZA 08. APRIL 2020: VODOLIJA RAZMIŠLJA O GREŠKAMA, VAGE ĆE KONAČNO DA RIJEŠE POSLOVNI PROBLEM, BLIZANCI IMAJU ODLIČAN DAN