in

DNEVNI HOROSKOP ZA 7. DECEMBAR 2018-TE: INERTAN DAN, ČUVAJTE SE POROKA, GUNĐANJA

Mars u konjunkciji sa Neptunom ovoga petka uvlači nas u inertno stanje, gde sanjari i dokoličari najviše uživaju. Energija koja ošamućuje i usporava, rađaju se želje za kratkom brzom zaradom, lopovlucima raznih oblika.

Potreba za uživanjima u alkoholu ili pak opijatima izražena više no obično. Ne sedajte za volan u takvom stanju! Opet i želja da uživate u nečemu spiritualnom, predavanjima ili druženju sa neobičnim ljudima, otvoreno pokazujući da vas običan svet zamara. Generalno danas ste nervozni ali kao zalepljeni za tlo, pa u mestu gunđate na sebe i druge. Preusmerite tu energiju u stvaralačkom pravcu, načinite nešto korisno od svega. Ovaj aspekt boraviće sa nama nekoliko dana, stoga, postupite mudro.
Želimo vam uprkos svemu da lepo provedete ovaj dan.

Ovan♈


POSAO
Razotkrili ste da su kolege napravile više grešaka i vaši postupci su veoma oštri. Nemojte da se svađate, već uradite nešto što će biti na višestruku korist.
LJUBAV
Draga osoba vas ne shvata najbolje, zato joj otvoreno i sa razumevanjem pojasnite šta nameravate, i sve će biti lepo.
ZDRAVLJE
Stabilno.

Bik ♉


POSAO
Želite da se istaknete u kolektivu i objašnjavate svima šta planirate. Ali, ne očekujte da sve bude po vašim željama – budite spremni na dogovor.
LJUBAV
Previše iskazujete osećanja, vodite računa o svojim delima da ne biste došli u situaciju da neko pati zbog vaših nepromišljenih postupaka. Povucite se ako uvidite da bi moglo doći do svađe.
ZDRAVLJE
Moguća prehlada.

Blizanci ♊


POSAO
Srećni ste zbog poslovnih poduhvata koji su na pomolu. Veoma dobro je što Vam se ukazala šansa kada je posao u pitanju.
LJUBAV
U vezi sa emotivnim odnosima moguće je nerazumevanje. Draga osoba je nezadovoljna i to vam stavlja do znanja, a vi se ne snalazite najbolje.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

NEDELJNI HOROSKOP OD 10. DO 16. DECEMBRA 2018-TE: OVAN GUBI ŽIVCE, RAK UPOZNAJE NEKOGA, A OVAJ ZNAK ĆE PLAKATI

OVAJ ZNAK JE UBJEDLJIVO NAJZGODNIJI U HOROSKOPU I SVI MU ZAVIDE