in

DNEVNI HOROSKOP ZA 7. DECEMBAR 2020: POVUCITE SE AKO UVIDITE DA BI MOGLO DOĆI DO SVAĐE

Vaga

POSAO
Što se tiče vaših ideja, one su na prvi pogled lepo osmišljene, ali kolektiv želi da nastavi po starom. Kolege nisu spremne na novi način rada. Solidarnost je neophodna radi dobrobiti svih vas.
LJUBAV
Zabrinuti ste usled nekih nedoumica vezano za ljubav. Izgledate skeptično. Neki znak možete protumačiti totalno drugačije od prave situacije i tako doći u zabludu.
ZDRAVLJE
Problemi sa sinusima.

Škorpija

POSAO
Ako do vas stižu sugestije da biste mogli izmeniti trenutna novčana potraživanja vezana za posao. Promislite pre donošenja konačne odluke da ne biste napravili grešku.
LJUBAV
Uzrujani ste i zbog toga se impulsivno ponašate bez razloga, što nije dobro. S druge strane, osoba koju volite je prisebnija.
ZDRAVLJE
Problemi sa leđima.

Strelac

POSAO
Snašla vas je nedoumica u vezi sa poslom i tragate za što boljim načinom da sve okončate u najboljem interesu. Suočite se sa onim lošim što su uzrokovale vaše greške.
LJUBAV
Izgledate uzrujano i plašite se postupka neke osobe. U stvari, plašite se da ne bude opet povređeni u ljubavi, ali želite da to zadržite za sebe.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Jarac

POSAO
Ako napravite dobar izbor i odlučite se za odgovarajući poslovni dogovor, sreća će biti na vašoj strani. Najpre treba odgovorno promisliti – kog kolegu podržati i kom poslu se prikloniti.
LJUBAV
Dragoj osobi odjednom pružate više pažnje nego inače, pa joj je to sumnjivo iako nema razloga. Dokažite joj da treba da vam veruje.
ZDRAVLJE
Problemi sa zubima.

Vodolija

POSAO
Zanima vas neki poslovni poduhvat u kome do sada niste imali iskustva. Slušajte svoje ”šesto čulo” i budite unapred spremni na nove tokove događaja.
LJUBAV
Osobi koju volite izgledate plašljivo i vaše ponašanje joj je nejasno, neće se zadovoljiti vašim površnim ubeđenjem da je sve u redu.
ZDRAVLJE
Više spavajte.

Ribe

POSAO
Do vas dopiru najnovija saznanja o potencijalnim šansama za saradnju i to Vas raduje, što i drugi primećuju. Shvatate da ste u samom startu na neki način ispred kolega, sigurni ste u sebe, tako da imate veliku šansu da uspete.
LJUBAV
Što se tiče ljubavnih odnosa, vreme je za nežnosti i malo više fleksibilnosti. Iznenadite osobu koju volite nečim novim i neuobičajenim. Neka Vam saveti dobrih ljudi budu od pomoći.
ZDRAVLJE
Glavobolja.

DNEVNI HOROSKOP ZA 6. DECEMBAR 2020: MOGUĆNOST DA JEDNOJ OSOBI IZ SVOJE LJUBAVNE PROŠLOSTI OPROSTITE GREŠKU

HOROSKOP PO DANIMA U NEDELJI OD 7. DO 13. DECEMBRA 2020: MOGUĆI SU I KONFLIKTI RAZLAZI I PREVIŠE NAGLASKA NA ISTICANJE SEBE