in

DNEVNI HOROSKOP ZA 7. NOVEMBAR 2020: NE MOZETE OČEKIVATI DA VOLJENA OSOBA OSTVARI SVA VAŠA OČEKIVANJA

U ranim jutarnjim satima Mesec pravi opoziciju sa Saturnom tako da ovaj vikend može da vam startuje dosta teško kada su emocije u pitanju, može da vas ophrvaju teške misli, strahovi, ali kako dan odmiče, bivaće sve lakše, i brige će se povući iz misli.

Mesec pravi kvadrat sa Merkurom što će dovesti do razmimoilaženja misli i osećanja, stoga pripazite na ono što govorite.

Još jedan kvadrat aktuelan je danas, i to kvadrat Meseca i Urana koje nam donosi uznemirenost i nagle poteze, pa je najbolje da današnji dan provodimo što više u miru i samoći, odmarajući.

Ovan

POSAO
Zamaraju vas situacije u kojima se previše taktizira. Ne volite kada neko ograničava vašu slobodu i aktivnosti.
LJUBAV
U susretu sa voljenom osobom nema razloga da započinjete ama baš nikakvu osetljivu temu koja vodi ka novoj raspravi.
ZDRAVLJE
Zadovoljavajuće.

Bik

POSAO
Obratite pažnju na različite informacije koje mogu da vam olakšaju radne obaveze. Ugledajte se na uspešne saradnike i primenite sličan princip poslovanja.
LJUBAV
U svojim emotivnim procenama budite realni. Ne mozete očekivati da voljena osoba ostvari sva vaša očekivanja.
ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

Blizanci

POSAO
U susretu sa saradnicima budite dovoljno promišljeni i praktični. Svoje znanje i energiju usmerite prema nekim korisnim ciljevima.
LJUBAV
Nema razloga da se ponašate suviše strogo prema bliskoj osobi. Prihvatite reči izvinjenja. Nastavite dalje, kao da se ništa nije dogodilo.
ZDRAVLJE
Moguća temperatura.

Rak

POSAO
Umete da prilagodite svoje interese prema osnovnim kriterijumima i da se izborite za bolje uslove. To vam je odlična karakteristika.
LJUBAV
Psihološka faza kroz koju prolazite ima pozitivan uticaj na vaš ljubavni život. Ako ste trenutno slobodno onda se odmarajte i uživajte u slobodi.
ZDRAVLJE
Problemi sa zglobovima.

Lav

POSAO
Stalo vam je da odložite susret sa osobom koja od vas očekuje konkretne odgovore ili određeni ustupak u poslovnoj saradnji.
LJUBAV
Delujete uznemireno zbog različitih dilema, ali partner ima dobru ideju i ume da vas oraspoloži. Uživajte sa svojim partnerom.
ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

Devica

POSAO
Opterećeni ste različitim slutnjama koje remete vašu koncentraciju. Teško prikrivate svoje nezadovoljstvo u susretu sa saradnicima.
LJUBAV
Izbegavajte princip emotivnog kažnjavanja ili rivalstva. Oprostite svom partneru na malim greškama. Ljubav treba da bude jača od svega.
ZDRAVLJE
Pad imuniteta.

VJEČNO PITANJE: ŠTA POKREĆE LJUBAV I KADA ĆU KONAČNO BITI SREĆNA?

DNEVNI HOROSKOP ZA 8. NOVEMBAR 2020: POKAŽITE DA IMATE RAZUMEVANJE ZA VOLJENU OSOBU