in

DNEVNI HOROSKOP ZA 8. FEBRUAR 2019-TE: SJAJNI ASPEKTI ZA OVAJ DAN PUN ENERGIJE I DOBROG RASPOLOŽENJA

Sunce u sekstilu dočekuje nas ovog vikenda kao jedna divna vest koja će obeležiti dan. Ovo je sjajan aspekt, prepun dobre pozitivne energije i raspoloženja, nadahnut optimizmom. Ovo je dan za sve one kojima treba entuzijazma, iako oni beznadežno pesimistični neće se mnogo pomeriti iz svog zatočeništva. Iako kratak, ovaj aspekt biće veoma uticajan i doneće baš oo što vam treba da sve probleme i uopšte život, sagledate iz drugačijeg ugla, da sve i nije tako loše zapravo! Uživajte dok traje, dopustite da vas ovaj trigon nosi kroz dan i dozvolite mu da zađe u vaš dan i osunča ga srećom!

Ovan  ♈


POSAO
Delujete aktivno na različitim stranama, ali ne možete da ostvarite sve što biste želeli. Negde morate da podvučete crtu i da se zadovoljite prosečnim rezultatima.
LJUBAV
Nema potrebe da opterećujete voljenu osobu novim planovima i svojim idejama, koje mogu da sačekaju na neko bolje vreme.
ZDRAVLJE
Nema promena.

Bik ♉


POSAO
Nesporazum koji Vas prati u susretu sa saradnicima nameće nova pitanja o zajedničkom poverenju i poslovnim interesima. Ne možete da kontrolišete svoje nezadovoljstvo.
LJUBAV
Delujete uznemireno, pogađa Vas partnerovo ponašanje ili izgovori koje uporno koristi. Ne verujete u sve ono što čujete.
ZDRAVLJE
Osećate se umorno.

Blizanci ♊


POSAO
Ukoliko Vam je stalo da završite započeti posao, promenite svoju uobičajenu taktiku. Prihvatite savremenije metode rada kako biste odgovorili na različite izazove.
LJUBAV
Važno je da ostvarite emotivnu bliskost u nečijem društvu. Ako ste slobodni, delovaćete vrlo provlačno na okruženje.
ZDRAVLJE
Problemi sa zubima.

HOROSKOP OTKRIVA TVOJ ADUT: ŠTA TO MUŠKARCI VOLE NA TEBI

3 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJA ĆE TI SE TEŠKO PREDATI A JOŠ IH JE TEŽE OSVOJITI