in

DNEVNI HOROSKOP ZA 8. MART 2020: PRILIKA DA SE OSLOBODITE I SPOZNATE SVOJE PRAVE POTREBE

Rak


POSAO
U susretu sa saradnicima izbegavajte preteranu razmetljivost u svom nastupu, nema potrebe da donosite ishitrene odluke. Imate pogrešne informacije, a neko drugi možda koristi vašu neupućenost ili emotivnu slabost.
LJUBAV
Lagodno se prepuštate različitim emotivnim izazovima i svojim strastima. Trenutak emotivnog otrežnjenja predstavlja novu lekciju o partnerskim odnosima.
ZDRAVLJE
Prijaće vam više sati zdravog sna.

Lav


POSAO
Previše očekujete od nekih poslovnih susreta i zaneti ste idejom o velikom dobitku. Zbog optimističkih uverenja i prevelikih ambicija, ne obraćate pažnju na nečije korisne sugestije. Budite realni u proceni svojih mogućnosti.
LJUBAV
Izbegavajte impulsivno ponašanje pred voljenom osobom i nemojte zanemariti obaveze koje imate prema svojoj porodici. Greške se ispravljaju i u hodu.
ZDRAVLJE
Usporite svoj ubrzani ritam, opustite se.

Devica


POSAO
Procenjujete različite poslovne prilike i prednost dajete onim situacijama u kojima vladaju poznata pravila. Osnovna orijentacija u razmišljanju vas navodi na ubrzano delovanje i na izbor poslova koji donose više praktične rezultate.
LJUBAV
Delujete sugestivno na voljenu osobu, ali ipak ne možete da predvidite i tok događaja koji zahtevaju intuitivnu percepciju. Smeta vam kada nešto ne znate.
ZDRAVLJE
Potrebno je da uskladite svoje misli i osećanja.

DNEVNI HOROSKOP ZA 7. MART 2020: VAŠ PARTNER POSTAJE MALO IZNENAĐEN NAČINOM NA KOJI MU SE OBRAĆATE

7 RAZLOGA ZAŠTO SE U ZNAKU JARCA RAĐAJU NAJBOLJI LJUDI KOJE MOŽETE IMATI U ŽIVOTU