in

DNEVNI HOROSKOP ZA 8. NOVEMBAR 2020: POKAŽITE DA IMATE RAZUMEVANJE ZA VOLJENU OSOBU

Danas je vladar Sunce u Škorpionu, i danas na površinu izbija sve zgurano pod tepih u poslednje vreme. Mesec je u sekstilu sa Venerom i omogućava lepe odnose i trenutke sa okolinom, posebno sa voljenom osobom. Trigon Meseca i Marsa šalje nam dobru energiju koja će nas aktivirati i od koje ćete dobiti elan za neki oblik rekreacije.

Danas je aktivan kvadrat Meseca i Sunca pa pripazite da ne dodjete u konflikt s nekim iz okruženja.
Svako dobro vam želimo.

Ovan

POSAO
Postoje stvari koje činite u tajnosti ili mimo nečijeg znanja. Nepotrebno komplikujete poslovni dijalog. Važno je da preuzmete odgovornost za određene postupke.
LJUBAV
Pokažite da imate razumevanje za voljenu osobu. Sve što činite treba da vas približi sličnim ciljevima. Mašta uvek deluje kao beskrajna inspiracija ako se nalazite u pravom društvu.
ZDRAVLJE
Preosetljivi ste.

Bik

POSAO
Ponekad različite obaveze predstavljaju veliki teret, ali uvek postoji način da ostvarite svoje poslovne ciljeve ili obećanja.
LJUBAV
Izbegavajte provokativne situacije ili osobu koja ne ispunjava vaše emotivne kriterijume. Potrebna vam je iskrena pažnja i razumevanje. Napravite izbor u skladu sa svojim afinitetima.
ZDRAVLJE
Moguća glavobolja.

Blizanci

POSAONemojte dozvoliti da saradnički nesporazum utiče na vaše raspoloženje i radnu koncentraciju. Preko svega pređite i radite ono što i treba da radite.
LJUBAV
Pažljivije analizirajte partnerovo ponašanje. Možda postoje neke nepoznate okolnosti ili detalji koji vam promiču. Nemojte ignorisati nečije reči ili poruku koju dobijate.
ZDRAVLJE
Dobro.

Rak

POSAO
Ne budite nepravedni prema osobi čije namere još uvek ne poznajete dovoljno. Upoznajte tu osobu, videćete da ste imali pogrešnu sliku.
LJUBAV
Sve je moguće ostvariti ukoliko ste dovoljno inspirativni i uporni u svojim namerama pred voljenom osobom. Budite dovoljno dosledni u onome što mislite i želite.
ZDRAVLJE
Stomačne tegobe.

Lav

POSAO
Važno je da delujete ubedljivo pred saradnicima u odlučujućim situacijama. Makar nekada i blefirali, postupite tako!
LJUBAV
Pokazite iskreno interesovanje za ideje koje ima voljena osoba. Izbegavajte različite emotivne provokacije ili novu ljubomornu scenu. Nema razloga da se mnogo potresate.
ZDRAVLJE
Korigujte ishranu.

Devica

POSAO
Pažljivije analizirajte svoje saradnike. Ponekad postoje skriveni detalji koje se teže uočavaju. Jednom kada ih uočite biće vam mnogo lakše.
LJUBAV
Potrudite se da delujete dovoljno zanosno i inspirativno pred voljenom osobom. Nemojte dozvoliti da se udaljavate od nekih zajedničkih planova.
ZDRAVLJE
Dobro.

DNEVNI HOROSKOP ZA 7. NOVEMBAR 2020: NE MOZETE OČEKIVATI DA VOLJENA OSOBA OSTVARI SVA VAŠA OČEKIVANJA

SAZNAJ ISTINU O SVOM BRAKU: VENČANI BROJ OTKRIVA NAJVEĆE SLABOSTI U VAŠOJ BRAČNOJ ZAJEDNICI