in

DNEVNI HOROSKOP ZA 8. OKTOBAR 2019: NEKO VAS ČESTO PODSTIČE NA EMOTIVNU NESIGURNOST I POJAČANE DILEME

Venera od danas u znaku Škorpiona, gde planira da ostane sve do prvog novembra.

Škorpion je takav da teži stalnoj istini, pravu na življenje sopstvenog života i priznavanju osećanja. Ovaj znak pomoći će nam da budemo nezavisni i hrabri u svom putu u nalaženju sopstvenog identiteta. Onog trenutka kad se oslobodimo stega, put je bez bremena i daleko lakši.
Uspešan dan želimo.

Ovan

POSAO
Ponekad kao da nemate dovoljno strpljenja ili vam nedostaje diplomatska nota u poslovnom dijalogu. Insistiranje na ličnim ciljevima mogu da poremete saradnički dogovor.
LJUBAV
U ljubavnom odnosu ne možete uvek dobiti sve što priželjkujete. Prihvatite partnerovu ideju ili susret sa jednom zanimljivom osobom. Nije sve onako kao što vam se čini.
ZDRAVLJE
Kontrolišite pritisak.

Bik

POSAO
Ne krijete svoje optimističko raspoloženje i delujete samouvereno pred osobom koja testira vaše profesionalne sposobnosti. Stalo vam je da se predstavite kao osoba od poverenja.
LJUBAV
Ograničite svoje emotivne želje ili očekivanja na neku razumnu meru. Ponekad imate suviše perfekcionisticke zahteve, bez obzira što vam je teško to i da prihvatite kao istinu.
ZDRAVLJE
Zadovoljavajuće.

Blizanci

POSAO
U susretu sa saradnicima bolje je da ispoštujete listu prioriteta, nego da rizikujete u stvarima koje ne poznajete dovoljno. Morate imati jasnu predstavu o pravim vrednostima.
LJUBAV
Susret sa jednom osobom deluje pomalo zamorno ili ne odgovara vašim očekivanjima. Smišljeno tražite različite izgovore u pokušaju da izbegnete nečije društvo.
ZDRAVLJE
Uzimajte vitamine.

ŽENA KOJU JE MUŽ PREVARIO: U MENI SE OTVORIO PAKAO, PLJUVALA SAM JE A ONDA SE DESILO OVO

KADA JEDNOM BUDE NJEN, DAMU U OVOM ZNAKU NIJEDAN MUŠKARAC NEĆE MOĆI ZABORAVITI