in

DNEVNI HOROSKOP ZA 8. OKTOBAR 2019: NEKO VAS ČESTO PODSTIČE NA EMOTIVNU NESIGURNOST I POJAČANE DILEME

Vaga

POSAO
U susretu sa saradnicima nema potrebe da donosite zaključak na osnovu svojih osećanja ili prvog utiska. Uspeh u poslovnom smislu nije moguće ostvariti bez nečije podrške.
LJUBAV
Ponekad je istina dobro skrivena između redova. Obratite više pažnju na nečije ponašanje ili na poruke. Stišajte strasti onda kada se situacija može da izmakne kontroli.
ZDRAVLJE
Čuvajte se prehlade.

Škorpija

POSAO
Ne želite da rizikujete, ali samo brža akcija predstavlja uslov za finansijski dobitak ili za bolji status u krugu poslovnih partnera. Potrebno je da nametnete svoje stavove.
LJUBAV
Neko će vas obradovati pažnjom ili prikladnim poklonom. Prihvatite sve što vas asocira na uzbudljivu zabavu i na emotivno zbližavanje koje zaista odgovara vašim potrebama.
ZDRAVLJE
Napetost.

Strelac

POSAO
Neko vas iritira svojim nametljivim ponašanjem i remeti vašu koncentraciju i zbog toga činite niz pogrešnih poteza u društvu saradnika. Potrudite se da kontrolišete impulsivnu stranu svoje prirode.
LJUBAV
Potrebno je da preuzmete više zaštitničku ulogu u određenim situacijama pred svojom porodicom. Obratite pažnju na nove događaje koji počinju da zabrinjavaju voljenu osobu.
ZDRAVLJE
Ukočenost.

ŽENA KOJU JE MUŽ PREVARIO: U MENI SE OTVORIO PAKAO, PLJUVALA SAM JE A ONDA SE DESILO OVO

KADA JEDNOM BUDE NJEN, DAMU U OVOM ZNAKU NIJEDAN MUŠKARAC NEĆE MOĆI ZABORAVITI