in

DNEVNI HOROSKOP ZA 9. DECEMBAR 2019: OVAJ PERIOD ODGOVARA SVIMA: VIBRANTAN JE, POKREĆE, MISLI IDU NA VEDRU STRANU

U novu sedmicu ulazimo na lep način, optimistički s obzirom da nas dočekuje od jutra Merkur u Strelcu! Ovo je period koji naprosto odgovara svima, vibrantan je, pokreće i najuspavanije duše, okreće nam misli na onu vedru stranu kada shvatamo da sve može da se gleda i na drugačiji način. Hvata nas praznična groznica i uvlači lagano u sveopštu histeriju, koja nekima smeta, dok drugi uživaju u tome. I tu imate izbor. Lepo se zabavite i uživajte u lepom decembarskom danu!

Ovan


POSAO
Stalo vam je da se izborite za bolju poslovnu poziciju i zato kategorično insistirate na svojim namerama. Na sreću delujete veoma ubedljivo na okolinu tako da njihove reakcije potvrđuju Vaša očekivanja.
LJUBAV
Budite dovoljno diskretni, postoji mogućnost da neko razotkrije vaše »tajne namere«. Partner budnim okom posmatra i prati vaše kretanje.
ZDRAVLJE
Problemi sa zglobovima.

Bik


POSAO
Imate utisak da se nalazite ispred drugih i da vam predstoji novi uspeh. Potrebno je da se pravilno organizujete kako biste ostvarili uspeh na različitim stranama. Nemojte dozvoliti da vas neko ometa ili usporava.
LJUBAV
Nalazite se u novoj zabludi i na subjektivan način procenjujete partnerovo ponašanje. Budite realni u svojim emotivnim očekivanjima.
ZDRAVLJE
Kontrolišite krvni pritisak.

Blizanci


POSAO
Opterećeni ste novim poslovnim planovima i nagomilanim obavezama. Nemate dovoljno strpljenja za saradnike koji usporavaju poslovni dogovor.
LJUBAV
Pažljivo analizirate voljenu osobu, ali čini vam se kako ne možete lako da uskladite različite aspiracije i interesovanja koja vas udaljavaju.
ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

KOJI ZNAK HOROSKOPA U TEBI IZAZIVA NAJVEĆU NELAGODU

DNEVNI HOROSKOP ZA 10. DECEMBAR 2019: MIRAN UKORAK, DAN PROVEDITE BAVEĆI SE SOPSTVENIM OBAVEZAMA