in

DNEVNI HOROSKOP ZA 9. DECEMBAR 2019: OVAJ PERIOD ODGOVARA SVIMA: VIBRANTAN JE, POKREĆE, MISLI IDU NA VEDRU STRANU

Jarac


POSAO
Nema potrebe da precenjujete lične mogućnosti, prepustite svojim saradnicima da odlučuju o zajedničkim interesima. Postoje situacije koje prevazilaze Vaše znanje i praktično iskustvo.
LJUBAV
Stalo Vam je do pomirenja sa voljenom osobom, upotrebite svoje »skrivene adute« kako biste ostavili ozbiljan utisak. Osmislite dobru ljubavnu strategiju.
ZDRAVLJE
Osećate se dobro.

Vodolija


POSAO
Izgleda kao da Vam saradnici zameraju, da lične interese stavljate u prvi plan ili da često sprovodite poslovnu samovolju. Ipak, zaoštrena poslovna klima motivisaće Vas da izmirite svoje finansijske obaveze.
LJUBAV
Uporno pokušavate da uđete u nečiji »ljubavni trag« ili da odgonetnete neke dileme koje Vas prate. Nadamo se da ćete u tome uskoro i uspeti.
ZDRAVLJE
Stomačne tegobe.

Ribe


POSAO
Ukoliko Vam je stalo da sačuvate dobar poslovni rejting, morate da prihvatite nečiji uticaj ili mišljenje većine. Suviše ste ponosni i ne želite da progovorite o problemima koji Vas sputavaju.
LJUBAV
U ljubavnom životu, nema razloga da se zavaravate velikim iluzijama ili nečijim obećanjima. Razgovarajte iskreno sa svojim partnerom.
ZDRAVLJE
Moguća je glavobolja.

KOJI ZNAK HOROSKOPA U TEBI IZAZIVA NAJVEĆU NELAGODU

DNEVNI HOROSKOP ZA 10. DECEMBAR 2019: MIRAN UKORAK, DAN PROVEDITE BAVEĆI SE SOPSTVENIM OBAVEZAMA