in

DNEVNI HOROSKOP ZA 9. MAJ 2020: VAŠA VOLJENA OSOBA JE OKRENUTA SVOJIM PRIORITETIMA, A VI TO DOŽIVLJAVATE KAO NEKU FORMU POVLAČENJA

Vaga

Posao: Postoji mogučnost da vam se danas javi nekadašnji poslovni partner koji trenutno živi u inostranstvu. Poslovi koje ste tada radili sa njim su bili jako uspešni i na obostrano zadovoljstvo. Ukoliko se javi ponudiće vam nastavak saradnje i kroz tu saradnju biste ostvarili jako dobre novčane prilive.
Ljubav: Ukoliko ste usamljeni u toku dana biste mogli razmišljati o osobi koju ste pre neko vreme upoznali u inostranstvu ili je to osoba koja često putuje i ima veze sa inostranstvom. Javiće se kod vas želja da ponovo uspostavite kontakt sa njom jer ste proveli jako prijatne zajedničke trenutke.
Zdravlje: Prija vam fizička aktivnost. Imate utisak da vam energije ne fali ni malo. Čak i ako se budu pojavili određeni simptomi prehlade i gripa, vi ćete to brzo sanirati.

Škorpija

Posao: Opet vas muče određene sumnje kada je posao u pitanju. Iako sve deluje uobičajeno, niste sigurni da imate adekvatne saradnike. Ili su to saradnici za koje smatrate da nisu dovoljno voljni da učestvuju u poslu ili brinete da neće dovoljno kvalitetno odradoti posao. Novčani prilivi mogu malo kasniti usled nedovoljno jasne komunikacije.
Ljubav: Zabrinuti ste za odnos sa partnerom, čini vam se da ste se malo udaljili, ali još uvek ne zelite da mu se obratite sa takvim sumnjama. Porazgovajate sa njim o svemu što vas muči. Slobodno bi mogli biti nezainteresovani za suprotni pol. Draže im je da sede kod kuće sami ili u dobro poznatom društvu nego da sklapaju kontakte sa novim osobama.
Zdravlje: Obratite pažnju na zube i koske generalno, mogući su bolovi. Obavite preventivni pregled kod stomatologa.

Strelac

Posao: Daleko od toga da ovaj dan nije povoljan, ali osim nekih kraćih trzavica, kašnjenja, sve ostalo će proći u najboljem redu. Saradnici su voljni da vam budu na usluzi I izađu vam u suster kad god je to potrebno. Možete se osloniti na njih i verovati im.
Ljubav: Ukoliko imate partnera vaš odnos sa njim je stabilan. Niti će biti nekih trazavica niti nekim lepih trenutaka. Vi nećete imati želju da sa njim danas izlazite i viđate se, ali ćete imati želju da komunicirate i izažete sa nekim drugim ko nije vaš partner. Budite oprezni.
Zdravlje: Dobrog ste zdravlja, uveče će se raspoloženje značajno popraviti i imaćete želju da uživate u večernjim aktivnostima.

Jarac

Posao: Ukoliko nemate posao, dan i nije baš najpovoljniji za pronalaženje istog. Biće zastoja u komunikaciji, slanja pisama na pogrečne meilove, pogrečne brojeve telefona. Ukoliko ste zaposleni ali želite da promenite posao, današnji dan nije najpovoljniji za to. Sačekajte još koji dan ili se konsultujte sa nekim oko povoljnijih okolnosti.
Ljubav: Vaš partner želi da što više bude uključen u zajednočke aktivnosti, ali vi niste raspoloženi trenutno za bilo kakve aktivnosti sa njim. Imajte malo više razumevanja i cenite njegovu želju da vam se posveti i bude kraj vas. Slobodne ribe mogu upoznati novu osobu i ostvariti kratkotrajnu komunikaciju sa njom.
Zdravlje: Pojačana nervoza se može loše odraziti na san. Želudac vas može mučiti ili možete imati negativna razmišljanja. Boravite što više u prirodi na svežem vazduhu.Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, pozovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.

Vodolija

Posao: Dajte sebi malo vremena pre nego što napravite neki konkretniji potez, jer ćete na taj način osigurati sebi najbolji i najstabilniji pravac. Moraćete da se prilagodite nekim zahtevima ili uslovima koji vam baš i ne prijaju, ali ovo su manje usputne prepreke.
Ljubav: Partner vam može zameriti česta odsustvovanja, tvrditi da se ponašate čudno i sumnjati da nešto krijete. Ukoliko ne postoje neka dešavanja “sa strane” kod vas, sve ovo će se lako srediti, uz minimalan trud. Slobodni Ovnovi su u periodu kada su jako zainteresovani za suprotni pol, a mora se priznati da vam se dosta prilika i otvara.
Zdravlje: Osetljivi su vam disajni organi. Utopljavajte se i opuštajte kod kuće uz neki dobar film ili neko piće sa dragom osobom.

Ribe

Posao: Vrti se oko vas dosta pozitivnih dešavanja, ali kao da se ništa ne može sada u potpunosti realizovati, izdefinisati. Ukoliko vidite da postoje neki zastoji, poslušajte savet, ne gurajte i ne potencirajte na brzini, sve će se rešiti u pravom momentu. U nekim trenucima imaćete osećaj kao da se borite sa vetrenjačama, ne rasipajte svoju snagu.
Ljubav: Vaša voljena osoba je okrenuta svojim prioritetima, a vi to doživljavate kao neku formu povlačenja i distanciranja od vas. Ne padajte u vatru, probajte da rešite probleme razgovorom. Oni koji su slobodni ni sami više nisu sigurni u neke osobe, nije vam jasno da li su vam prijatelji ili vam se udvaraju.
Zdravlje: Obratite pažnju na respiratorni sistem. Što više se odmarajte i ne preterujte u hrani.

VEČNA TAJNA TVOJE SUDBINE: IZABERI JEDNU KNJIGU I SAZNAJ ŠTA TI NOSI BUDUĆNOST

UTICAJ PUNOG MESECA U ŠKORPIJI DO 14. MAJA 2020: AKO BOLI, PROĆI ĆE. AKO TE GUŠI, PRODIŠI. AKO SI LJUTA, ODLJUTI SE.