in

DNEVNI ZA 22. JUN 2019: OVAN NOSTALGIČAN, BLIZANCIMA SE OSTVARUJU ŽELJE, LAV UPOZNAJE NEKOGA

Mesec u znaku Riba danas, tako da ovaj dan vikenda provedite u slobodnoj režiji, pronalazeći inspiraciju u stvarima van kuće, institucijama koje će vas uzdići kulturno, nadahnuti, pokrenuti i začeti neke nove teme i ideje.

Toliko je mogućnosti napolju, a izbor je samo vaš..

Izbegavajte bučna mesta danas, kako bi motivacija, inspiracija i potpuno sjedinjenje sa čulnim doživljajima bilo potpuno.

Ugodan dan želimo.

OVAN ♈

POSAO
Neko od saradnika taktizira i razradjuje poslovnu strategiju, a Vama preostaje da se bavite praktičnim aspektima i da preuzimete inicijativu. Kad god Vam se ukaže neka iznenadna prilika prihvatite najbolju ponudu.
LJUBAV
Delujete pomalo nostalgično i suviše razmišljate o nečijem odsustvu. Osećate emotivni žal za nekim prijatnim ili dalekim uspomenama.
ZDRAVLJE
Dobro.

BIK ♉

POSAO
Nema razloga da optužujete svoju okolinu za poslovno-finansijske propuste, previše izgovorenih reči ne donosi rešenje. Staloženo razmislite o svemu, upotrebite svoje diplomatske manire i praktičnu pamet.
LJUBAV
Partner za razliku od Vas lakše rešava lične ili zajedničke probleme. Ipak, Vi ne želite da se nalazite u nečijoj senci i da prihvatite pasivnu ulogu.
ZDRAVLJE
Podližni ste virusnim infekcijama.

BLIZANCI ♊

POSAO
Ukoliko Vam je stalo da opravdate svoju ulogu ili profesionalne sposobnosti, primenite proverenu taktiku. Nemojte dozvoliti da Vas pokolebaju nečije reči i početne komplikacije. Potrebna Vam je pozitivna orijentacija.
LJUBAV
Vaše želje mogu da se ostvare, pod uslovom i da delujete dovoljno inspirativno, zavodljivo i sugestivno na voljenu osobu.
ZDRAVLJE
Više se odmarajte.

KAKVE SU TI NOGE – TAKVA SI U SRCU: OBLIK STOPALA OTKRIVA PRAVU ISTINU TVOJE LIČNOSTI

DNEVNI ZA 23. JUN 2019: SVE ČEGA SE DANAS BUDETE DOTAKLI MOŽE VAM SE DOPASTI DA POŽELITE JOŠ