in

DNEVNI HOROSKOP ZA 1. DECEMBAR 2019: NAGALAŠENA POTREBA ZA DRUŽENJEM I BLIZINOM DRAGIH OSOBA

Mesec prolazi kroz znak Vodolije ovog poslednjeg dana u sedmici, kada je naglašena potreba za druženjem i novim kontaktima pored postojećih. Nosi vas određen ritam i rado se odazivate na svako okupljanje prijatelja gde ćete sresti zanimljiva lica. Sedenje u četiri zida danas vam nikako ne prija. Pratite svoj ritam i uživajte u svojoj autentičnosti.Želimo vam aktivan i zabavan dan.

Ovan

že
POSAO
Umete da ostvarite željeni efekat, a po potrebi koristite i neke skrivene adute. Zadovoljni ste kada se sve odvija u skladu sa vašim potrebama.
LJUBAV
Ponekad delujete neumoljivo u odnosu sa voljenom osobom, ali na sreću postoji niz okolnosti koje su upotpunosti na vašoj strani.
ZDRAVLJE
Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

Bik


POSAO
Smisao za dobru procenu mogućnosti i poslovnu organizaciju učiniće da efikasno ostvarite svoje ciljeve. Svesni ste svojih prenosti u odnosu na druge poslovne konkurente i to vam uliva dodatnu sigurnost.
LJUBAV
Uz blisku osobu osećate emotivnu inspiraciju i ne dozvoljavate da vas neko uznemirava. Umete da sačuvate svoju porodicu od nekih nepotrebnih uzbudjenja, što je za svaku pohvalu.
ZDRAVLJE
Prijaće vam dijetalna i vitaminska ishrana.

Blizanci


POSAO
Postavili ste sebi visoke ciljeve i sada želite da poboljšate poslovni standard. Sve ima svoju cenu, pa odlučite kome ili čemu želite da date osnovnu prednost.
LJUBAV
Teže kontrolišete svoje strasti, posebno kada vas neko provocira na burnu reakciju. Potrebna vam je nečija paznja i razumevanje kako biste ostvarili ravnotežu.
ZDRAVLJE
Izbegavajte veliki napor i stresne situacije.

DNEVNI HOROSKOP ZA 30. NOVEMBAR 2019: POTREBA ZA NEKOM VRSTOM KONAČNOG RJEŠENJA, DOBAR DAN ZA PREGOVORE

8 STVARI KOJE ĆE TI POMOĆI JEDNOM KAD SHVATIŠ DA SI OSTALA SAMA…