in

DNEVNI HOROSKOP ZA 1. DECEMBAR 2019: NAGALAŠENA POTREBA ZA DRUŽENJEM I BLIZINOM DRAGIH OSOBA

Rak


POSAO
Postoje odredjena ograničenja koja morate da prihvatite u skladu sa poslovnom situacijom u kojoj se nalazite. Na stepen vašeg uspeha utiče i odnos sa saradnicima, nemojte dozvoliti da vas neko nepravedno kažnjava.
LJUBAV
Pokušavate da razumete svog partnera, ali ne možete na najbolji način da proniknete u neke tajanstvene šifre. Nema razloga da gubite samopouzdanje zbog nečije reakcije.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Lav


POSAO
Imate raznovrsna interesovanja, ali ne možete da se opredelite za najbolje rešenje. U želji za ličnim dokazivanjem učinićete ono što drugi ne mogu, prevagnuće vaša ambiciozna potreba da zasenite svoju okolinu.
LJUBAV
Previše emotivnog uzbudjenja deluje provokativno na vašeg partnera. Dozirajte svoje emocije i strasti u skladu sa zajedničkim aspiracijama.
ZDRAVLJE
Važno je da pravilno usmeravate svoju enegiju.

Devica


POSAO
Stalo vam je da promenite sadašnje okolnosti i ne prihvatate delimične rezultate. Pozitivan stav i jaka volja deluju podsticajno u svakom pogledu. Ali, postoji granica do koje možete da utičete na svoju okolinu.
LJUBAV
U društvu bliske osobe osećate potrebu da izrazite neke svoje skrivene želje. Pažljivije analizirajte svog partnera kako biste procenili najbolji momenat da zatražite to što želite.
ZDRAVLJE
Prijaće Vam šetnja.

DNEVNI HOROSKOP ZA 30. NOVEMBAR 2019: POTREBA ZA NEKOM VRSTOM KONAČNOG RJEŠENJA, DOBAR DAN ZA PREGOVORE

8 STVARI KOJE ĆE TI POMOĆI JEDNOM KAD SHVATIŠ DA SI OSTALA SAMA…