in

DNEVNI HOROSKOP ZA 1. DECEMBAR 2019: NAGALAŠENA POTREBA ZA DRUŽENJEM I BLIZINOM DRAGIH OSOBA

Jarac


POSAO
Pozitivni uzori mogu da vam posluže kao dobro rešenje za neke sporne situacije. Ugledajte se na nekog ko ima više znanja ili iskustva za poslovne pregovore.
LJUBAV
U odnosu sa voljenom osobom nije sve onako kao sto biste želeli, ali sve je moguće poboljšati uz veću dozu iskrenosti i uzajamnog razumevanja. Ublažite svoje kriterijume
ZDRAVLJE
Izbegavajte neke stresne situacije.

Vodolija


POSAO
Skoro sve što zamislite umete i da ostvarite na dobar način. Prihvatite različite mogušnosti poslovnog izražavanja i udružite svoje interese sa uticajnim saradnicima.
LJUBAV
Važno je da osećate emotivnu inspiraciju u susretu sa bliskom osobom. Priuštite sebi i svom partneru sve što Vam prija u granici lepih želja i realnih mogućnosti.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Ribe


POSAO
Postoje različita mišljenja medju saradnicima, najbolje je da udružite svoje interese sa proverenim partnerima. Zona poslovnog rizika se ne preporučuje kada postoji niz okolnosti koje ne poznajete dovoljno, budite razumni i promišljeni.
LJUBAV
Trenutno nemate veliki uticaj na blisku osobu, ali to Vas neće sprečiti da donesete odluku u zajedničko ime. Želite da dominirate u odlučujućim momentima.
ZDRAVLJE
Prijaće Vam opuštanje i psiho-fizička relaksacija.

DNEVNI HOROSKOP ZA 30. NOVEMBAR 2019: POTREBA ZA NEKOM VRSTOM KONAČNOG RJEŠENJA, DOBAR DAN ZA PREGOVORE

8 STVARI KOJE ĆE TI POMOĆI JEDNOM KAD SHVATIŠ DA SI OSTALA SAMA…