in

DNEVNI HOROSKOP ZA 22. FEBRUAR 2020: BUDI SE KREATIVNOST, TRAŽITE NOVU INSPIRACIJU

Sekstil Sunca i Urana krasi prvi dan vikenda i pobuđuje kreativnost u nama i podstiče da tražimo neke nove izvore inspiracije. Željni ste novih saznanja i novih učenja. Prijaće vam društvo starijih učenih ljudi. Potrebne su vam neke promene i hrabro ih zato iznesite. Privučeni ste neizvesnošću, i na tom putu vas vodi vaša unutrašnja snaga te se osećate sigurno.

Ovan


POSAO
Imate dovoljno smelosti da kažete ono što mislite pred svojom okolinom. Potrebno je da pokažete i određene diplomatske manire u poslovnim susretima.
LJUBAV
Ukoliko vam je stalo da utičete na partnerovo mišljenje, upotrebite malo lukavstvo kako biste delovali dovoljno ubedljivo. Važno je da u svemu što činite sačuvate pravu meru ukusa.
ZDRAVLJE
Prijaće vam neki vid sportske aktivnosti ili boravak u prirodi.

Bik


POSAO
Neko vas podseća na ružne događaje iz prošlosti ili na neke neizmirene račune, koje biste rado želeli da zaboravite. Sve se svodi na princip uzimanja ili davanja.
LJUBAV
Neko vas iznenada dovodi pred novo emotivno iskušenje. Prepustite se svojim osećanjima, pratite unutrašnji ritam i postupite onako kao što smatrate da je najbolje.
ZDRAVLJE
Relaksacija deluje pozitivno na vašu psihičku ravnotežu.

Blizanci


POSAO
Polazite od nekih pogrešnih informacija ili od lažne slike koju imate o jednoj osobi tako da poslovni neuspeh predstavlja logičan sled događaja. Morate imati više hrabrosti.
LJUBAV
Lako primate nečije uticaje. Bolje je da svoje misli usmerite ka voljenoj osobi, nego da se suviše zanosite posmatranjem različitih osoba sa strane.
ZDRAVLJE
Moguća prehlada.

DNEVNI HOROSKOP ZA 21. FEBRUAR 2020: OGORMAN TALAS DOBRIH VIBRACIJA STIŽE, BUDITE BRZI I PRECIZNI

NEDELJNI HOROSKOP OD 24. FEBRUARA DO 1. MARTA 2020: OVAN SE BORI NA POSLU, VAGA NEOBIČNO KREATIVNA, STRIJELAC USAMLJEN