in

DOK VLADA DJEVICA OD 23. AVGUSTA DO 22. SEPTEMBRA: JARČEVE DRMA LJUBOMORA, VAGE UZNEMIRENE POSJETOM STARE LJUBAVI

JARAC


POSAO

Zbog prelaska Marsa preko vašeg astrološkog polja ličnosti, bićete aktivniji, puni inicijative i entuzijazma u vezi s nekim novim projektom. Pozicija vašeg vladaoca Saturna, planete ograničenja i odgovornosti, upozorava da izbegavate rizične finansijske transakcije. Trebalo bi da obratite više pažnje na komunikaciju sa saradnicima. Preko saradnje sa strancima, posle 6. septembra možete da dobijete stipendiju za školovanje u inostranstvu.

LjUBAV

U ljubavi vas očekuje uzbudljiv period, ispunjen strastvenim i ljubomornim scenama, naročito ako se radi o partneru rođenom u znaku Ovna, Škorpije ili Jarca. Vas ne treba imati za neprijatelja, jer umete da budete osvetoljubivi. Sredinom perioda očekuje vas strastveni susret s osobom koja često putuje zbog posla. U vreme punog i mladog Meseca, oko 26. avgusta i 9. septembra, voljena osoba od vas može da očekuje odogovore na neka važna pitanja.

ZDRAVLjE

Potražite savet od nutricioniste. Čuvajte se povreda.

VODOLIJA


POSAO

Pozicija Marsa i Plutona u astrološkom polju tajni i prepreka najavljuje susrete sa uticajnim osobama, ali i upozorava da budete oprezniji prilikom dogovora ili potpisivanja ugovora sa strancima. U prvoj polovini perioda možete da dobijete poziv za saradnju od nekoga ko vas veoma ceni. Aspekti jednog od vaših vladalaca, Urana, opominju da izbegavate rasprave sa kolegama. Posle 6. septembra rastu šanse da obnovite saradnju sa nekadašnjim partnerima. Poslušajte savet jednog Strelca.

LjUBAV

Vaša ljubomora može da bude izraženija nego inače, kao i posesivnost, naročito ukoliko ste u vezi sa Ovnom, Škorpijom ili Jarcem. Vaše ponašanje početkom septembra može da izazove burnu reakciju voljene osobe. U vreme punog i mladog Meseca, oko 26. avgusta i 9. septembra, na nekom kraćem putu ili predavanju, možete da upoznate umetnika ili sportistu koji će vam se dopasti na prvi pogled.

ZDRAVLjE

Pazite se sportskih povreda. Posetite zubara.

RIBE


POSAO

Pred vama su nove poslovne šanse, naročito ako se bavite umetnošću, medicinom, farmacijom ili naučnim radom. U vreme punog i mladog Meseca, oko 26. avgusta i 9. septembra, možete da uspostavite saradnju sa strancima iz prekookeanskih zemalja. Studenti imaju veće šanse za dobijanja stipendije ili usavršavanja u nekoj drugoj zemlji. Dogovorite se sa saradnicima i poslovnim partnerima o detaljima novog posla u septembru.

LjUBAV

Pozicija planete seksualnosti, Marsa, vladaoca vaše astrološke kuće ljubavi, u vaš život može doneti privlačnu, ali prilično dominantnu osobu. Predstavnici vašeg znaka u zrelijim godinama mogu da dobiju bračnu ponudu od Device, Škorpije ili Jarca. Na nekom putu u inostranstvu moguć ulazak u vezu sa osobom od koje vas deli veća razlika u godinama, naročito ako ste dama. Ukoliko ste muškarac, dobijate poziv za izlazak od nekoga sa kim ste nekada bili vrlo bliski.

ZDRAVLjE

Proverite krvnu sliku. Moguća alergija na sunce

HOROSKOP TI OTKRIVA GDE I KAKO DA NAĐEŠ SVOJU SRODNU DUŠU

OVA TRI ZNAKA ČEKA NAJBOLJA JESEN U ŽIVOTU: A LAVICAMA POSEBNO ZAVIDIMO