in

DOKAZANO: MUŠKARCI SU VEĆI LAŽOVI OD ŽENA

Konačno je dokazano “muškarci su veći lažovi od žena”. Neki lažu da bi izbegli probleme koje im donosi istina, neki da bi se dočepali plena, a neki zato što im je to prešlo u naviku. Istraživanje koje je sproveo tim Daily Star službeno je potvrdilo naše sumnje.

Da nismo podjednaki u tome govori i činjenica da su nam razlozi za laž u potpunosti drugačiji. Muškarci lažu zbog sitnih i sebičnih razloga. Njihova neistina može se opravdati time što im je trebalo više para, ili možda što im je to bio savršeni alibi za neki drugi “zločin”. Nekad to rade samo da bi izgledali superiornije u odnosu na nekog, a nekada teže da ispadnu zanimljivi u društvu…

Žene su emotivni lažovi, za razliku od afektivnih muškaraca. Njihovo zamagljivanje istine je dobronamerno i služi da bi zaštitilo nekog od pojedinih teškoća. Ako vas žena bude slagala, to radi iz srca budite sigurni.

Jedna crta laži ipak se manifestuje kod oba pola. Kada se ne osećaju dobro, i kada nije njihov dan, reći će vam suprotno: “Dobro sam”. Ukoliko im se poklon koji su dobili ne dopadne neće vam reći to u lice, ali postoji mogućnost da će ga prokomentarisati sa prijateljima. Kada govorime o plaćanju svojih računa, kupovini ili o novcu koji su uložili u kuću, znajte slagaće.

NE PRESKAČITE NAJBITNIJI OBROK: ČETIRI PREDLOGA ZA BRZ DORUČAK

OTKRIVAMO 5 MALIH ŽENSKIH LAŽI NA POČETKU VEZE