in

DOVEŠĆE TE DO LUDILA: OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK ŽELI DA KONTROLIŠE SVAKI TVOJ KORAK

Ovaj znak retko napravi propust u životu, jer sve do detalja planira.Svaki horoskopski znak ima svoje vrline i mane, s tim što su mane kod nekih znakova dosta naglašenije nego kod ostalih.

Reč je o Devicama.

Pripadnici ovog znaka retko kada prave bilo kakav propust upravo zbog pomnog planiranja, koje je za njih karakteristično. Mnoge umore svojom tačnošću, ali Device ne umeju drugačije da žive. Njihov um je sve sračunao i nema mesta propustima. Sve što rade u životu vole da odrade bez greške.

Stoga ne čudi informacija kako su Device vrlo nepoverljive prema svojim partnerima te vrlo brzo znaju da pokažu posesivnost i ljubomoru, čime guše i odbijaju partnera.

Device imaju neverovatnu želju za kontrolom osoba do kojih im je stalo, a to često zna da pređe granicu dobrog ukusa, no Device kao da ne mare za to.

U ljubavi su jako nepoverljivi i vrlo brzo mogu da odbiju partnera zbog svoje posesivnosti i ljubomore. Zato, ako je tvoj izabranik pripadnik baš ovog znaka, dobro pripazi i nauči da kontrolišeš njegove želje.

HOROSKOP OTKRIVA 15 NAČINA DA NAJLAKŠE ZAVEDEŠ MUŠKARCA KOJI TI SE SVIĐA

OVO POTVRĐUJE ČAK I STATISTIKA: ŠKORPIJE KRALJEVI BERZE, JARČEVI VOLE SKUPO A VODOLIJE MODERNO