in

DUHOVITI, ZANIMLJIVI, SPRETNI: HOROSKOPSKI ZNAK KOJE NE POKAZUJE EMOCIJE ALI NIKO VAS NEĆE LEPŠE NASMIJAT

Mnogi bi za Blizance rekli da su dvolični, ali kad se setite Blizanaca koje znate primetićete da su većinom omiljeni u društvu. Oni su duhoviti, zanimljivi, spretni, a zbog čega ih volimo?
Blizanci imaju dve ličnosti, to nije sporno.

Jedna je ozbiljna i zamišljena, druga je duhovita i zanimljiva, i ona ih čini popularnim u društvu. Ta druga strana njihove ličnosti je komunikativna, društvena i uvek spremna za zabavu.

Oni su razdragani i večiti optimisti, ali ne trpe dosadu, sa njima je zabava zagarantovana. Ne znaju da miruju, zbog čega mogu biti ponekad i neuhvatljivi.

Ovaj horoskopski znak je dinamičan i brz, nikad ga ne drži mesto. Sposoban je da radi više poslova istovremeno. Ne vole da daju obećanja, pogotovo kada znaju da ih neće ispuniti. Veoma su pričljivi i imaju različita interesovanja. Svaki posao urade temeljno i ništa ne ostavljaju nedovršeno.

Blizanci su šarmantni i pažljivi, zbog čega su dobri zavodnici. Uživaju u flertu, a reaguju brzo. Umeju da zavedu druge horoskopske znake.

Oni često osećaju kao da im jedna strana nedostaje, pa zbog toga toliko vole društvo. Blizanci su inteligentni, sposobni, svestrani i radoznali. Mnogi bi za njih rekli da su kao mala deca, jer se oni ni ne trude da odrastu.

Pričaće vam fore, zasmejavaće vas, govoriće i ono što ne bi trebalo, kako bi bili interesantni i drugačiji od drugih. Mnogo su brzi i ne treba im mnogo vremena da sve shvate. Veoma su pametni, ali i duhoviti.

Oni će retko kad pustiti suzu i pokazati emociju, ali to ne znači da nisu emotivni i da nemaju empatiju. Teško je osvojiti njihovo srce, a i kada uspete neće vam dati do znanja. Oni će i u najemotivnijim životnim situacijama teške teme okrenuti u humor i zabavu. To je ono zbog čega ih svi vole, jer malo ko ume da vas nasmeje u teškim momentima kao što to umeju Blizanci.HO

OTKRIVAMO VAM 8 PRINCIPA JAPANSKE ISHRANE KOJI TOPE SALO BEZ DIJETA

KAKVI TIPOVI FRAJERA SE UVIJEK LEPE NA TEBE: ŽENA OVAN PRIVLAČI MIRNE, LAVICA TIPOVE KOJIMA STALNO NEŠTO TREBA