in

EGIPATSKI LJUBAVNI HOROSKOP VAM OTKRIVA NEŠTO ŠTO NEĆE NI JEDAN DRUGI

Set, Bog munje i oluje (22.7. – 18.8.)

Set je bog munje i oluje, a pripadnicima ovog znaka daje žestoku strastvenost. Potrebna im je osoba uravnoteženog karaktera i temperamenta koja će umeti da izađe na kraj sa njihovim burnim osećanjima.

Veoma im je važno da je njihov partner privlačan i drugima i vole kada ih u javnosti obasipa pažnjom. Deca Seta osvajaju svojom dostojanstvenom pojavom i aristokratskim držanjem, a njihove boje su narandžasta i zlatna.

Anubis, Bog zaštitnik (19.8. – 21.9)

Anubis svojoj deci obezbeđuje srećan i miran ljubavni život. Rođeni u ovom znaku su odgovorni, inteligentni, pošteni, emotivni i romantični, a mana im je nedostatak inicijative. U potrazi su za osobom koja će umeti da prepozna njihove kvalitete.

Vole da budu polako zavedeni, a od veze očekuju sigurnost. Njihov idealni partner mora da bude diskretan i pomalo nedokučiv, jer ih odbija previše iskrenosti i otvorenosti. Njihova boja je tamnoplava, a zavodničko oružje inteligencija.

Ra, Bog sunca (22.9. – 15.10.)

Odmereni, puni ljubavi i pažnje, rođeni pod okriljem boga Ra s lakoćom pronalaze osobu za život udvoje. Rado primaju komplimente, ali ih i neštedimice dele. U društvu su veoma omiljeni i prosto plene neodoljivom harizmom.

Mana im je to što su kolebljivi i teško se odlučuju kada biraju partnera, naročito ako im se razum bori sa srcem. Ukoliko žele srećnu budućnost, ne bi trebalo da se osvrću na prošlost. Zelena boja im donosi sreću, a zavode svojim šarmom.

OVA 3 ZNAKA SU NAJVEĆE KUKAVICE ZODIJAKA

SA KOJIM ZNACIMA HOROSKOPA SE ZALJUBLJENOST BRZO PRETVARA U PRAVU LJUBAV?