in

EGIPATSKI LJUBAVNI HOROSKOP VAM OTKRIVA NEŠTO ŠTO NEĆE NI JEDAN DRUGI

Izida, Boginja čuda (16.10. – 9.11.)

Izida je boginja plodnosti, zaštitnica braka i majčinstva, ali i čuda. Osobe rođene pod njenom zaštitom imaju jaku intuiciju i magičnu moć. Njihov osmeh prosto opčinjava, pa im nije teško da osvoje osobu koja im se dopada.

U ljubavi se predaju svim srcem, jer žele da usreće voljenu osobu. Izuzetno su strastveni i oslobođeni svih predrasuda, za njih ne postoji zabranjeno voće. Crvena boja im donosi sreću, a misterioznost je njihovo moćno oružje.

Tot, Bog mudrosti (10.11. – 3.12.)

Rođeni u znaku Tota, boga mudrosti, teško izražavaju osećanja, ali uvek deluju raspoloženo i bezbrižno. Privlače ih avanture i nova poznanstva, a najviše im odgovaraju osobe koje će biti njihova “sigurna luka”, gde će se vraćati posle uzbudljivih doživljaja i putovanja.

Ćudljivi su i često menjaju raspoloženje, pa predstavljaju pravu misteriju za druge ljude. Srećna boja im je ljubičasta, a najjače oružje – optimizam.

Hator, Boginja umjetnosti (4.12 – 31.12)

Oni su “zaljubljeni u ljubav”. Potreban im je partner koji će da ih razume i da ume da podstakne osećanja koja se kovitlaju u dubini njihove duše. Hator je boginja umetnosti i muzike, a njenu decu krase nežne emocije.

Koliko god da priželjkuju pravu ljubav, istovremeno je se i plaše, zbog čega ponekad deluju uzdržano i hladno. Imaju veliki s**sualni potencijal i verni su supružnici. Njihova boja je tamnozelena, a zavode nedokučivošću.

OVA 3 ZNAKA SU NAJVEĆE KUKAVICE ZODIJAKA

SA KOJIM ZNACIMA HOROSKOPA SE ZALJUBLJENOST BRZO PRETVARA U PRAVU LJUBAV?