in

EKSKLUZIVNO: KADROVI SA SNIMANJA POSLJEDNJE EPIZODE – OTKRIVAMO HOĆE LI SE ELIF UDATI ZA KAHRAMANA!

Najgledanija turska serija u BIH, serija ‘Sudbina’ kojom se Hayat vratio u sam vrh najgledanijih televizijskih stanica u Bosni i Hercegovini, gledaoce iz dana u dan intrigira svojim neočekivanim zapletima i dirljivom pričom o snazi istinske ljubavi.

Saznajemo da serija polako ulazi u svoje veliko finale i zadnje mjesece prikazivanja. Također, saznajemo da će se na Hayatu, nakon mega popularne ‘Sudbine’ početi prikazivati trenutno najgledanija serija u Turskoj.

O imenu serije iz Hayata još nisu htjeli ništa otkriti, ali je iz ove TV kuće saopšteno da će ženski dio publike biti itekako zadovoljan novom hit serijom.

Dok čekamo veliko finale najgledanije serije u BIH ali i u regionu, donosimo vam ekskluzivne kadrove sa snimanja posljednje epizode.

Napominjemo vas da NE NASTAVLJATE DALJE ČITATI TEKST I GLEDATI VIDEO, ako ne želite saznati šta će se desiti u posljednjoj epizodi.

Da, drage dame, možete odahnuti. Kahraman i Elif će biti zajedno. Elif će Kahramanu na vjenčanju u njihovom domu reći sudbonosno ‘Da’. To možete vidjeti u video klipu iznad, kao i kako je sve to izgledalo iza kamera.

No nećemo vam ipak sve otkriti.

U finalu serije otkrićemo kuda je sudbina odvela glavne likove. Nakon što je Kahraman pronašao Edže i predao Defne pravdi, još jednom je dokazao da je junak spasivši i voljenu Elif od Sonera. S druge strane, Maksut se i dalje želi osvetiti za sve poraze koji su se nagomilali, te se zaklinje narušiti spokoj Jorukhanovima.

Nije izvukao pouku od života te se sprema učiniti još jednu pogrešku. No ovoga će se puta pred njim naći Sadet. Jakup je dosad činio pogrešne odabire, no život mu je pružio priliku da se dokaže kao velika osoba. Hoće li je Jakup iskoristiti? Suprotno očekivanome, život, smrt, ljubomora, ambicije i neočekivani rastanci još su više povezali Kahramana i Elif, koji su postali porodica.

Na kraju ćemo dodati da željno iščekujemo finale serije a do tada ćemo uživati u HD signalu koji nam je ponudio Hayat i potpunoj uživanciji ljubitelja turskih serija, koji za razliku od ostalih TV stanica u BIH, znaju da na Hayatu mogu očekivati potpuni ugođaj u FULL HD rezoluciji.

Ovo je ujedno jedina TV kuća u BIH, koja top serije iz Turske emituje u HD-u, što je svakako pohvalno jer čak gledaoci iz susjedne Srbije, Hrvatske ili Makedonije, odnosno, Crne Gore, nemaju tu privilegiju, osim ako ne prate Hayat.

Intervju sa glavnom glumicom, Hatice, pročitajte OVDJE a ako pak želite saznati nešto više o Kahramanu i njegovoj 20 godina, mlađoj, budućoj ženi, kao i tome da će uskoro postati otac, kliknite OVDJE.

Inače, Hayat je ove godine prvi u BIH, uveo jedinstveni servis (VOD) takozvani ‘Video na zahtjev’, odnosno videoteku ,u kojoj ovu tursku seriju možete gledati unaprijed, 24 sata prije emitovanja.

Hayat PLAY je jedinstvena uslluga, odnosno online videoteka, u kojoj možete gledati najpopularnije sadržaje ove TV kuće, kad god želite i gdje god želite sa naglasnok na seriju ‘Sudbina’ i ‘Majka’ koje možete gledati unaprijed.

AKO STE OVO SANJALE, SPREMITE SE, USKORO SE UDAJETE!

OVAJ TRIK SA TELEFONOM OTKRIVA DA LI VAS PARTNER VARA