in

EVO KAKVOG MUŠKARCA TREBA DA TRAŽIŠ PREMA SVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU

Da li vam je dosadilo to što ste same ili što stalno nalećete na pogrešne muškarce? Verujete da nemate sreće u ljubavi ili jednostavno smatrate da su svi muškarci isti? Ipak, možda ipak nije u tome problem. Često same pravimo pogrešne izbore i biramo muškarce koji nam nikako ne odgovaraju, sve u nadi da ćemo ih popraviti i sa njima naći sreću.

Horoskop će vam pomoći da proverite kakve muškarce treba da izbegavate, a kakvim bi trebalo da se okrenete ako želite da konačno pronađete čoveka svog života.

1.  Ovan

Previše volite “loše momke” i zbog toga se iznova i iznova vaše srce slama, a vi ostajete razočarane. Trebalo bi da ipak malo promenite taktiku.To znači da je krajnje vreme da sebi nađete “dobrog momka”. To je neko ko je pouzdan i na koga se možete uvek osloniti, momka za koga znate da vas nikad ne bi povredio.

2.  Bik

Budite iskrene sa sobom – još uvek patite za bivšim. Treba da pronađete nekog ko je potpuno nov i drugačiji. To treba da bude osoba koja vas, pre svega, poštuje. To je neko koga ne morate terati ili moliti da bude deo vašeg života, dakle, neko ko nije ni nalik vaem bivšem, koji i dalje ne mari za vas. Morate da naučite da krenete dalje.

3.  Blizanci

Zaista je vrlo prosto. Vi samo treba da pronađete nekog ko će u vezu uložiti bar onoliko koliko i vi. Kao Blizanac, vi ste veoma promišljeni i uvek ćete želeti da usrećite ljude oko sebe. Ipak, i vama je potreban dobar tretman zauzvrat kako biste zaista bili srećni.

4.  Rak

Prestanite da bdete nečiji otirač. Kao Rak, vi umete da budete veoma zavisni od drugih ljudi. Zbog toga im često dopuštate da gaze preko vas. To je krajnje pogrešno. Treba da pronađete muškarca koji vas nikad neće omalovažavati ili poniziti. Treba da budete sa nekim ko neće iskorišćavati vašu krhku i nežnu prirodu.

5.  Lav

Rešenje je više nego jasno. Lavovi su poznati kao egoistični i sebi okrenuti ljudi. Ne možete ići protiv svoje prorode i to je nešto što verovatno nikad nećete moći da promenite. Zato treba da pronađete čoveka koji je spreman da vas pusti da budete u centru njegovog sveta. Potreban vam je muškarac koji će vas obasipati potrebnom ljubavlju i pažnjom.

6.  Devica

Vama je perfekcionizam urođen i jednostavno sve u vašem životu mora biti savršeno. Niste spremni na kompromise kada su u pitanju vaši kriterijumi i očekivanja. Takođe nikad nećete odustati od svoje vizije savršene ljubavi “do kraja života”. Vama je potreban muškarac koji je spreman da se nosi sa vašim visokim očekivanjima i da ih do kraja ispuni.

7.  Vaga

Oduvek su vam se dopadali “oštećeni” muškarci, jer vam je kao Vagi potreban neko ko ima previše mana i koga možete pokušati da popravite. Naravno, to se uvek završi katastrofalno, i zato je krajnje vreme da promenite svoju taktiku. Potražite muškarca koji je već na svom mestu i kome nisu potrebne nikakve popravke i promene.

8.  Škorpija

Vama je potreban muškarac sa kojim će stvari ići polako, jer vi, kao Škorpija, često srljate u veze i zaljubljivanje. Vama je toliko lako da se zaljubite da je to vrlo opasno po vas. Potreban vam je čovek koji će vas naučiti da budete strpljivi u svemu, pa i u ljubavi.

9.  Strelac

Vama je potreban muškarac koji je dubokouman i promišljen. Vama se, kao Strelcu, muškarci često dopadnu iz potpuno površnihh i plitkih razloga, npr. zato što dobro izgledaju ili su bogati. Treba da pronađete nekog sa kim ćete pronaći smisao i ispunjenje.

10.  Jarac

Vi ste veoma društveni i otvoreni i treba vam muškarac kome će to u potpunosti odgovarati. Bila bi prava tragedija sa svoj neprocenjivi smisao za humor protraćite sa nekim ko neće znati da ceni vaš duh. Vama je potreban neko ko će savršeno ići uz tu vašu silnu pozitivnu energiju.

11.  Vodolija

Budite malo realnije. Prestanite da jurite za muškarcima koje ne možete imati. Vodolije jesu uvek okrenute izazovima, ali ponekad ipak pucate na nedostižno. Stalno jurite za muškarcima koji su već zauzeti, koji nemaju vremena za vas, koji su previe stariji za vas ili emocionalno nedostupni. Prestanite da budete nerazumne i potražite nekog dostupnijeg muškarca.

12.  Ribe

Vi zapravo i ne treba da tražite nikog novog, jer vam je ono što vam je potrebno sve vreme ispred nosa. Vi se često osvrćete unazad, pokušavajući da navedete ljude da vas vole, a ne poklanjate pažnju onima koji su već tu za vas i koji je zaslužuju. Potrudite se da malo više cenite koji su već u vašem životu.

JEDNA JEDINA: ČINJENICE KOJE DOKAZUJU DA JE ŽENA VODOLIJA STVORENA ZA LJUBAV

OVAJ ZNAK JE VATREN U KREVETU I TREBA MU PUNO PAŽNJE