in

EVO ŠTA ON RADI NA FACEBOOKU? LAVOVI SVIMA I SVE LAJKAJU, RAKOVI SU ODMJERENI, STRIJELCI UŽIVAJU U OVOME

Dok je jednima fejs nužno zlo, drugi ga vide kao vlastitu oglasnu ploču pa, iako to ne želimo, znamo svaki njihov korak. Saznaj kojoj grupi ti pripadaš

Već i ptice na grani znaju da svaki horoskopski znak ima neke, samo za njega tipične, karakteristike. Upravo uz pomoć njih, 24sata je otkrio kako se pojedini znakovi ponašaju na Facebooku.
U nastavku saznajte pripadate li grupi koja neumorno objavljuje statuse, fotke i citate ili pak grupi kojoj fejs nije posebno zanimljiv. Osim toga, otkrijte kako vas drugi vide…

Ovan

Ovnovi obožavaju sami sebe, pa nije rijetkost vidjeti njihove fotošopirane fotke na fejsu. Sve će napraviti da izgledaju savršeno. Prije nego ih prijatelj označi na fotografiji, ono to moraju obnoviti. Žele prvi imati sve informacije, a ako se naljute, obvezno će obrisati Facebook profil i onda ga kasnije opet napraviti.

Bik

Luksuz je njihovo drugo ime. Dobra hrana, egzotična mjesta… Njihov fejs prepun je takvih fotki. Ne pretjeruju sa svojim slikama, no brišu tuđe objave, slike i komentare s kojima nisu zadovoljni.

Blizanci

Lako ćete ih prepoznati… Na fejsu su pravi ‘maratonci, pa sve druge bombardiraju svojim fotografijama i redovnim izvještajima o svojim osjećajima.

NI HUREM, NI ŠEHERZADA: OVO JE NAPLAĆENIJA TURSKA GLUMICA IKADA

DA LI SI SKLONA PERVARI: OVE ŽENE SU UBEDLJIVO NAJVEĆE PRELJUBNICE HOROSKOPA