in ,

FASCINANATAN TEST LIČNOSTI: SIMBOL KOJI IZABEREŠ OTKRIVA ŠTA TI NAJVIŠE NEDOSTAJE U ŽIVOTU

Ovaj test se zapravo temelji na povezanosti emotivnog stanja čoveka i njegove percepcije boja. Test je osmislio švajcarski psiholog dr Max Luscher i otkriva vrlo zanimljive stvari o ljudima. Zadatak je vrlo jednostavan – pogledajte ove simbole i bez puno razmišljanja izaberite jedan, onaj koji vas je na prvu privukao. Vaš izbor otkriva u kakvom ste stanju i šta vam trenutno najviše nedostaje u životu.

Koji simbol vam se najviše sviđa?

Evo šta vam najviše nedostaje:

1. Ljubav

Crvenu boju biraju ljudi željni pažnje i uspeha. To su pojedinci koji žude za svime što u njima budi emocije i ispunjava ih iznutra.

Trebaju vam snažni utisci i neko ko će vam to omogućiti.

2. Vera

Vrlo ste zamišljeni i čeznete za time da vaše misli i želje postanu stvarnost. Vi bi voleli da imate neka posebna znanja i da budete vrlo šarmantni – želeli bi da budete čovek kojem drugi ne mogu odoleti.

Trenutno vam nedostaje inspiracije i mesto na kojem bi mogli pronaći nešto što bi vam koristilo.

3. Večnost

To što ste odabrali crnu boju otkriva kako želite iz svog života ukloniti sve što vas razdražuje. Imate strašnu potrebu da promenite svoj život i utičete na stvari nad kojima nemate uticaja. Takođe, često se vraćate na ono to se dogodilo u prošlosti, a to nikuda ne vodi.

Odmorite se, opustite i prestanite toliko razmišljati o tome što vas muči.

4. Sila

To što ste izabrali žuti simbol otkriva da imate želju da rešite neki problem, koji imate duže vreme. Nadate se sreći i čekate da se nekim čudom taj problem reši.

Više od svega bi voleli da dobijete priznanje i zaslužite poštovanje drugih, jer osećate kako će vam to dati snage za sve ostalo.

5. Harmonija

Vi čeznete za poboljšanjem kvaliteta života i želite biti vrlo samouvereni. Uživate dok druge ljude podučavate nečemu i silno želite da im se svidite.

Uloga učitelja vas ispunjava harmonijom i to je ono što trenutno želite više od svega.

6. Sreća

Vama je neophodan odmor od svega. Sanjate da ste u prijatnoj atmosferi i da se opuštate i fizički i mentalno i emotivno. Želeli bi da imate priliku da se posvetite sami sebi i odmorite se na način koji vama odgovara.

Trenutno vam konflikti oduzimaju puno energije i to je razlog zašto pred nekim problematičnim situacijama zatvarate oči.

7. Tajna

Za vas se može reći da se nalazite u harmoniji, da ste opušteni, u vašem životu nema velikih napetosti i osećate da ste drugima potrebni.

Spremni ste za nova osećanja i duhovni rast, ali na druge ljude ostavljate utisak komplikovane osobe koja ima neku tajnu.

8. Pravda

Vi se silno želite ograditi od nekih provokacija, ne želite uvlačiti sebe u te priče i trošiti energiju na to. Već ste prilično umorni i sve vam je teže da se kontrolišete. Moguće je da vas opterećuje posao ili školovanje.

Svakako uzmite nekoliko dana odmora i posvetite se samo sebi, tome kako da se opustite.

OGOLIĆE VAM DUŠU: OKUŠAJTE SE U OVOM TESTU LIČNOSTI

U KOJI OD OVIH ULAZA BI TE NAJVIŠE BILO STRAH UĆI? TO OTKRIVA ONO ZA ČIM TRAGAŠ U ŽIVOTU!