in

GOCA TRŽAN JE GODINAMA ĆUTALA I KONAČNO PROGOVORILA O STRAŠNOJ PORODIČNOJ PRIČI

Goca Tržan godinama ćuti o bivšem mužu, ali posle njegovog poslednjeg ispada u rijalitiju, otkriva strašnu  istinu.

“Bolje da priča kako je krao paštetu, o batinama koje je dobio i presudama nego da sam ja kurva, to je rekao već milion puta” kaže Goca Tržan.

Bez obzira na to što već godinama ne želi da komentariše postupke svog bivšeg supruga Ivana Marinkovića sa kojim ima ćerku Lenu, pevačica je odlučila da za medije ispriča sve što ima. Nju su revoltirale njegove poslednje izjave koje je dao u rijalitiju „Parovi”, gde je učesnik, kako ju je uhvatio sa ljubavnikom u krevetu, te da mu ona duguje 20.000 evra.

Goca kaže da Marinković ne brine o svom detetu i da čak ne poželi da je vidi:
“Lena ga nije videla godinu dana, on nije bio u situaciji da vidi svoje dete. To je sve što mogu da kažem kakav je on otac. Zato, neka pusti više mene i moju porodicu. Borila sam se da odgajam i hranim dete, niti mi je pomogao u braku, niti sada. Treba da ućuti i ne progovara, jer šta kučetu ostaje nego da laje”.

“Sve što on kaže je tačno, on je jedan pouzdan čovek i sigurno nije lažov” ironično započinje priču Goca, i dodaje:

“Bilo bi dobro da moje ime izbaci iz usta. Hajde malo da narod čuje ko je Ivan Marinković? Čovek koji nikad ništa nije uradio u svom životu osim što je dane provodio po kladionicama, krao paštetu i dobijao batine na ulicama. Bolje neka priča o tome”.

Dve godine se nije pojavio na sudu. Pre nekoliko dana su ga iz „Parova” odveli na suđenje zbog neplaćanja alimentacije detetu, šest godina ni dinara nije dao za Lenu. Dve pravosnažne presude imam kojima mogu da ga oteram u zatvor, ali ne želim da padam na njegov nivo. Zato mu je pametnije da začepi gubicu – poručuje pevačica, koja smatra da Ivan i nema o čemu drugom da priča nego o njoj.

Sve što mu se u životu ikada desilo sam ja. Cela moja porodica nema ništa sa tim čovekom. Sve što je imao da kaže za mene čuli smo milion puta. I to da sam kurva – revoltirana je Goca.

Pevačica kaže da joj je sada najbitnije da ćerku zaštiti od svega.

“Nije otac onaj koji te napravi, već onaj koji brine o tebi. Onaj koji zna koja ti je omiljena boja i broj cipela koje nosiš, a Ivan to ni sada ne zna. Lena ne gleda rijaliti” ističe Goca, koju smo pitali kako njen sadašnji suprug Raša reaguje na sve ovo i da li je smiruje:

Češće smirujem ja njega. Muka mu je da se povlačimo po novinama. Više on brine o Leni nego njen otac.

SAZNAJTE ZAŠTO STE POSEBNI AKO STE ROĐENI U OKTOBRU

KOLIKO VI KRUGOVA VIDITE NA SLICI?