in

GODIŠNJI HOROSKOP PO MESECIMA ZA 2021. GODINU: SREĆA, TUGA, GUBITAK, NOVA LJUBAV

OVAN

■ Ovan Januar 2021: Januar vam donosi obnovljeni osećaj energije u vaš život. Tokom ovog meseca verovatno ćete želeti da napredujete na neki način, kako u poslu tako i u drugim segmentima života. Dok se drugi budu odmarali od slavlja, vi ćete napornim radom, ali sa velikim zadovoljstvom možda okončati jedan zamašan posao koji vam može doneti i pristojnu zaradu. Samo napred.

■ Ovan Februar 2021: Februar donosi vaše odnose u centar pažnje. Ovo uključuje sve vaše vašu veze i platonsku i poslovnu i romantičnu. I vaše finansije će takođe verovatno biti dobre u februaru. U poslu vas ovog meseca čeka neko priznanje ii čak unapređenje. Nemojte se plašiti da šansu možda nećete znati da iskoristite.

■ Ovan Mart 2021: Mart vam može malo uznemiriti vaše emocionalno stanje. Ali, ovo može dovesti do toga da vaše emotivno stanje ide od stidljivog i introspektivnog, pa sve do otvorenog i besnog. Možete očekivati pomoć prijatelja, a zna se da su Ovnovi društveni i da uvek i na svakom mestu imaju prijatelje.

■ Ovan April 2021: April je za vas posebno srećan mesec. Za vreme opuštanja učiniće vam se da je život neopisivo lep, naročito ako je ispunjen toplom u strasnom ljubavlju. Nećete biti u pravu, jer srećni dani u ljubavi tek vam predstoje. Verovatno ćete biti i sigurniji nego što je to uobičajeno ovog meseca. Posebno oni Ovnovi koji su i rođeni u aprilu.

■ Ovan Maj 2021: Maj vam dolazi kao podsetnik da pronađete pravu ravnotežu između vašeg radnog i privatnog života. Postignite pravu ravnotežu između ove dve oblasti vašeg života kako bi i vaše veze i finansije mogli da ostanu u dobrom stanju.

■ Ovan Jun 2021: Juni biće donekle složen jer će Merkur u većem delu biti u retrogradnom kretanju mesec dana. Zbog ovoga ćete se verovatno osećati manje strpljivo i vaše samopoštovanje može biti na niskom nivou.

■ Ovan Juli 2021: Jul je mesec u kome treba da se usredsredite na svoju porodicu i svoje romantične veze i da svoje srce ispunite osećanjima ljubavi. Moguće da vam neko da neki predlog za ortački posao, što vas može dovesti u nedoumicu šta da radite.

■ Ovan Avgust 2021: Avgust će se odvijati na isti način kao i jul, ali sa još više nežnosti i strasti. Takođe, verovatno ćete i dalje biti izuzetno pažljivi prema članovima porodice, ali možda manje strastveni prema nekim drugim vama značajnim osobama. Neki nemir može se uvući kod vas ako budete razmišljali o letnjim danima. Ali, to je prošlo i ne razmišljajte o tome već stoički krenite napred.

■ Ovan Septembar 2021: Septembar je mesec kad možete isprobavati neke nove stvari. Ovo je sjajno vreme da se oslobodite vaše udobnosti i da upoznate nove ljude i prepustite se novim iskustvima. Svesni ste da bez permenentnog obrazovanja nema napretka, a vaš energetski naboj i uobičajena ambicija vam ne daju mira. Odluka koju ćete povodom toga doneti biće vam višestruko korisna.

■ Ovan Oktobar 2021: Oktobar treba da bude mesec koji će vam doneti sreću u finansijama, ali zato možda ne tako dobru u ljubavi. Kako se budete ponašali u ovim oblastima, to će odrediti vašu sudbinu. Ako poslušate savet jednog prijatelja, zaradićete pristojnu sumu novaca. Posle toga može da sledi čitav niz malih ali uspešnih poslovnih poduhvata koji će vam pomoći u finansijskoj stabilnosti.

■ Ovan Novembar 2021: Novembar vam sa sobom donosi obnovljeni osećaj kreativnosti i potrebu da sebe dokazujete drugima. Preuzmite više projekata na poslu ili provedite više vremena radeći na nekom kreativnom hobiju kod kuće. U porodičnom životu počeće duži period mira, skladnosti i topline. Ovnovi koji su u braku imaće dosta prilike da se iskažu kao privrženi i odani partneri.

■ Ovan Decembar 2021: Decembar godinu završava sa srećnim prizvukom. Tokom ovog meseca suočićete se sa nekolicinom važnih odluka koje treba da donesete. Možda će vam se do kraja meseca ukazati potreba da odete na duži službeni put, možda čak i u inostranstvo. Taj put može biti i nagrada za vaš trud.

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. DECEMBAR 2020: DO NAS ĆE STIZATI MNOGO LAŽNIH SIGNALA, STOGA BUDITE MAKSIMALNO OPREZNI

PRVI MESEČNI HOROSKOP ZA JANUAR 2021: VELIKE PROMENE, DEPRESIJA, LJUBAVNA SIGURNOST I STABILNOST