in

GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023. GODINU: Promenjiva, prepuna ljubavnih iskušenja, životnih izazova i doživljaja koje ćeš pamtiti zauvek!

VODOLIJA ♒

Godišnji horoskop za 2023. za Vodenjake jasno govori o optimizmu ovoga znaka koji će se snaći uvijek i svugdje, što je vjerojatno najbolja stvar koja ih spašava od raznih problema u koje, doduše, običnu upadaju sami samcati… Dragi Vodenjaci, jeste li u harmoniji sa svrhom svoga života? Ako to još uvijek ne znate i zbunjeni ste, ne brinite, jer pomoć stiže. Ako ste na ispravnom putu, karmičke i neočekivane sile će vam pomoći da ispunite životne i duhovne ciljeve. Oba vaša vladara, Saturn i Uran u sukobu su s mjesečevim čvorovima sudbine što znači da se morate preobraziti u noviju i usklađeniju verziju sebe. Ovo je rijedak i vrlo poseban trenutak na vašem putovanju, stoga ga iskoristite tako da se uzemljite i povežete sa svojom intuicijom u trenutcima kad situacija dođe do vrhunca tijekom mjeseca veljače, travnja, kolovoza i studenog.

Zvijezde za 2023. godinu predviđaju da vas čekaju promjene tijekom godine koje sigurno niste očekivali.. no, samo se trebate prilagoditi i presložiti u glavi, to ste napravili već par puta u životu, nije ništa novo. Ono što je najvažnije, trebate biti sigurni da možete/želite napraviti pravi balans između posla i obitelji, no još važnije – sebe samoga. Ne zavaravajte se, Vodenjaci jesu altruisti i vole ljude, no vole i sebe i svoju neovisnost koja vam je izuzetno važna.

Za Vodenjake 2023. izgleda intenzivno u emocijama, bogata zapletima i pitanjima vezanim uz stabilnost, sigurnost, obitelj i životne prostore. Uran već prolazi vašom 4. kućom (prošlost, korijeni, obitelj, životni prostori, emocionalna osnova, podsvijest) od 2019. godine, ali 2023. godine sukobljava se s Jupiterom i Saturnom koji tranzitiraju samog Vodenjaka. Kao rezultat toga, mnogi Vodenjaci mogli bi proći kroz razdoblje nezadovoljstva sobom, možda čak i unutarnjeg revolta, tako da bi neki od njih mogli napustiti svoja rodna mjesta, dom svojih roditelja i tako dalje. Ako je 2019. označila početak nekih osobnih ili obiteljskih nemira, oni se mogu pogoršati 2023. godine i zahtijevati ozbiljne promjene.

Neke situacije i događaji omogućuju vam da vidite da se stvari ne mogu odvijati kao do sada i možda ćete se osjećati nesigurno, još više kad Uran i Saturn naprave kvadrate: 6. veljače – 3. ožujka, 1. – 26. lipnja i 16. – 24. prosinca. Mogli bi se drugačije osjećati prema obiteljskoj tradiciji ili tradiciji nekih mjesta koja za vas imaju neko posebno značenje. Možda se više nećete osjećati ugodno u vlastitom domu ili obitelji. Neke odgovornosti vezane uz roditelje (starije osobe ili lošeg zdravlja) ili vašu vlastitu obitelj na kraju vas zamaraju, umaraju, nerviraju i generiraju potrebu za oslobađanjem. Saturn – tradicionalni vladar Vodenjaka – prolazi kroz sam Vodenjak, što vas gura prema strpljenju, zrelosti, odgovornosti i poštivanju nekih moralnih obveza koje priznajete duboko u sebi.

S druge strane, budući da Saturn prolazi vašom prvom kućom, 2023. godine mogli biste se istaknuti kao autoritet u svom području rada, naći se pod svjetlima reflektora nakon perioda u kojem niste privukli pažnju. Ali na pomolu je prilično intenzivan period, pa ćete se možda nositi s ponavljajućim umorom, melankolijom ili možda nedostatkom motivacije. Važno je dozirati svoj trud i neprestano se podsjećati da vam se daje važna šansa koju vrijedi iskoristiti. Astrološki kontekst 2023. gura vas prema ponovnom izgrađivanju sebe – nečem u čemu biste trebali uživati. Također vam pomaže da revidirate i ozbiljno prilagodite svoje planove za budućnost, posebno u siječnju, kada se usavršava kvardat Jupiter-Uran.

Svjesni da ste već puno postigli, ove godine ćete se početi ‘cvjetati’, odnosno na poslu će sve više dolaziti do izražaja vaša kreativnost, talent i mašta. Više vam neće biti važno zadržati i ojačati svoju poziciju, jer ona je već takva po prirodi i ono što je iza vas, ali ćete se razvijati dalje, a ne na višoj razini – tražit ćete nove izazove, koji uključuju lucidnost , osjećaj za lijepo, umjetničke težnje, širi krug ljudi koji će te podržavati na tom putu, a sve što je finije, još bolje. Nepotrebno je reći da ćete uživati.

Jupiter u financijskom sektoru do svibnja može donijeti dobre prilike za financije. Samo izbjegavajte previše trošiti, jer možete zaraditi više novca, ali i potrošiti još više. Retrogradnost Merkura koja će se dogoditi u siječnju, svibnju, rujnu i prosincu također je važno vrijeme za vas da pregledate troškove, obveze i pregovarate o dugovima. Za one koji traže posao, s Jupiterom u Ovnu u svibnju, možete uložiti u tečajeve obuke i usavršavanja. Kontakt s vama bliskim osobama može vam pomoći s preporukama za posao. Mjeseci srpanj, listopad i studeni važni su za vašu karijeru. Iskoristite ove mjesece da ne propustite prilike. Za one koji rade ili studiraju, poslovna putovanja mogu biti aktualna od svibnja do listopada. Tijekom tog razdoblja studij će vam biti na prvom mjestu i vjerojatno ćete imati dobre šanse da to iskoristite. Oni koji rade u nastavi i komunikaciji mogu imati jako produktivno razdoblje.

Nećete biti u naponu energije. Često ćete se osjećati umorno, napeto i biti skloni kroničnim smetnjama. Osjetljivo će vam biti grlo i područje vrata, a usporena štitnjača mogla bi biti krivac za vaše probleme. Puno bolje ćete se osjećati u drugom dijelu godine. BROJ SREĆE 8 . Pod utjecajem osmice spoznat ćete važnost materijalne i osjećajne sigurnosti. Povoljno djelovanje ovog broja ohrabrit će vas da pronađete nove izvore zarade.

2023. godina bit će prosječna za Jarce jer će vjerojatno naići na prepreke zbog ulaska Ketua u 11. polje. Zato u obitelji može doći do sukoba, a mir u kući poželjno je održavati razgovorom.

Obuzeti ste potrebom za opipljivim zadovoljstvima. Iako vam novac nije najbitnija stvar u životu, ove ćete godine više uživati u lijepim stvarima, izlascima, putovanjima i ostalim aktivnostima koje koštaju. Da biste to ostvarili, trebat će vam lijepo popunjen račun. U DOBRIM DANIMA: Društveni, raznolikih interesa, poduzetni, odgovorni, pouzdani. U LOŠIM DANIMA: Rastrošni, materijalistički nastrojeni, lijeni, neumjereni, pohlepni. NAJBOLJI MJESEC: U ožujku će Venera i Mars boraviti u vašem znaku, što će unijeti mnogo uzbuđenja u vaš intimni život. Ako još niste zaljubljeni, pogodit će vas ljubavna strelica u trenutku kad joj se najmanje nadate, dok će parovi proživljavati renesansu. U ovom horskopskom znaku rođeni su i.. MATE RIMAC (12. veljače 1988.) . Inovator i poduzetnik, čiji su automobili Nevera i Bugatti na pisti brži od aviona Rafale prije polijetanja, tipičan je Vodenjak, znak glasovit po vizionarskom duhu. Za njega će 2023 biti prilično stresna jer se neki planovi neće odvijati kako je zamislio. U razdoblju od lipnja do listopada dobit će priliku otkloniti poteškoće i vratiti se na pravi put. TARA ROSANDIĆ (2. veljače 1988.) . Pred zanosnom brinetom, koju gledamo na malim ekranima u ulozi Ane u TV seriji “Blago nama”, pomalo je izazovna godina u kojoj se neće sve događati kako je planirala. Prva polovina 2023 donijet će joj nepredviđene okolnosti, no zato će tijekom ljeta uspješno riješiti odnose i situacije koji su joj onemogućavali da krene dalje.

Kao i uvijek, znaš što želiš, a iza tebe su zahtjevne godine u kojima si to još više realizirao/la. Na tim temeljima ćete nastaviti. Dvije pomrčine (30. travnja i 8. studenog) u Biku i u vašem prirodnom 5. polju ljubavi i djece vjerojatno će donijeti iskušenje ili promjenu na spomenute teme, ali uz vaš dobar plan sve će ići glatko. Kako je Uran u kombinaciji s njima, očekujte neočekivano, ali dobro za vas (jer je isti planet u trigonu u vašem znaku). Zato im se nemojte opirati, već prihvatite promjene jer će one dugoročno biti dobre. Sve ostalo što se tiče privatnosti bit će u redu. Dugi boravak Venere u vašem znaku (od početka godine do 7.3) učinit će vaš privatni život zaista bogatim. Dobra Venera dat će vam vjetar u leđa od 1.1. do 7.3, od 29.5. do 24.6, od 6.9. do 30.9. i ponovno od 11.12. do kraja godine.

Praktikujte svakodnevne fizičke vežbe, makar i običnu šetnju u prvoj polovini godine jer će vam biti neophodna dobra fizička kondicija kako bi vaš imunitet bio stabilan. Pravila ishrana i zdrav način života će vam biti od velike koristi. Drugi deo godine vam je promenljiv. Bićete podložni tegobama sa krvni pritiskom, probavnim smetnjama i pojačanom umoru. Zdrav način ishrane vam je važan u narednih godinu dana. Potrebno je da izbacite iz ishrane sve što spada u brzu hranu, kao i mesne delikatese, slatkiše i grickalice. Od povrća jedite brokoli, spanać i beli luk. Ribu pripremajte često. Potrebne su vam integralne žitarice, jogurt, orasi i masline. Od voća jedite borovnice i pomorandže. Sok od limuna pravite često. Srećni brojevi: 6, 11, 17, 22, 25.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA, NA NAREDNOJ STRANI

RIBE ♓ – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023: Ljubav, život, novac i zdravlje

KRATKI LJUBAVNI HOROSKOP DO KRAJA 2022: U samo jednoj rečenici sve će ti se samo reći…