in

GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023. GODINU: Promenjiva, prepuna ljubavnih iskušenja, životnih izazova i doživljaja koje ćeš pamtiti zauvek!

LAV ♌

Godišnji horoskop za 2023. za Lava preporučuje pripadnicima ovoga znaka da je vrijeme da se mogu malo opustiti i uživati, jer sve što trebaju napraviti ide kako treba i prolazi – sjajno za vas. Za vas, dragi Lavovi, ono najvažnije što će obilježiti 2023. godinu jest transformacija. Naime, svemir od vas traži da se oslobodite staroga sebe kako bi na površinu mogla izniknuti nova verzija vas. Što se tiče karijere, bit će to vrlo užurbana i naporna godina, a posla bi moglo biti toliko da ćete se ponekad osjećati kao da vi to više ne možete. No kad život postane tako strahovito užurban i zahtjevan, oslonite se na svoj osjećaj za duhovnost, jer upravo ćete u ovom području pronaći osjećaj stabilnosti i radosti. Ovogodišnje pomrčine (30. travnja, 15. svibnja, 25. listopada i 8. studenog) uključuju vašeg planetarnog vladara, Sunce – i tada će svemir od vas tražiti da se prepustite struji i napravite značajne promjene u životu. Vi to možete!

Kako četiri ovogodišnje pomrčine Sunca (ne nužno i vidljive, naravno) padaju Lavovima u četvrtoj kući obitelji i desetoj kući karijere, to znači da ćete biti cijelo vrijeme rastrgani na obje strane – na vama je da to uspijete složiti kako bi svi bili zadovoljni, a i vi. Možda zvuči čudno, ali da, moguće je i to ćete baš vi uspjeti. Uz to, riješavajte najvažnije stvari baš na takve dane kako bi dobili doguranac iz svemira….

Za Lavove su veze s drugima vrlo značajne 2023. Sjeverni čvor prolazi kroz Lavovu 11. kuću (prijatelji, društveno-profesionalni krugovi, zajednički projekti, nesebičnost, humanitarni rad, društveni ciljevi, planovi i ciljevi za budućnost, organizacije, internetski svijet , društvene mreže i tako dalje), što sugerira da je vrijeme da se potrudite da nastavite ili ponovno pokrenete što više takvih projekata od onih koje ste stavili na čekanje ili ste ih pustili zbog krize. Imat ćete ozbiljne koristi ako se bavite proširivanjem i njegovanjem svojih poznanstava i ako se pokažete da ste voljni pomoći onima kojima je pomoć potrebna. Također možete imati koristi od suradnje s velikim organizacijama i multinacionalnim tvrtkama jer one mogu otvoriti put prema nepredviđenim prilikama, a ni novčana dobit nije loša. S kojim god problemima ili zapletima se bavite pomažu vam razjasniti ciljeve i smjer kojim biste trebali krenuti te bolje iskoristiti svoje resurse. Tranzit Sjevernog čvora kroz Lavovu desetu kuću poticaj je da se ostave po strani sve unaprijed stvorene ideje i snobizam te da se dođe u kontakt s ljudima iz različitih kultura, religija ili društvenih sredina, što vodi ka više tolerancije i velikodušnosti.

Prijatelji bi mogli igrati posebnu ulogu u vašem životu, a događaji iz 2023. pomažu vam da ih riješite. Mnogi Lavovi mogli bi imati neugodan osjećaj da se moraju odreći nekih vlastitih užitaka ili zanemariti vlastite projekte kako bi se u potpunosti uronili u svrhu ili zajednički projekt šireg interesa, ali to je put kojim treba ići. Oni koji su spremni posvetiti se zajedničkim projektima, imaju sve šanse zaključiti da im daju i osobne benefite, čak i ako to nisu očekivali. Os kuća 5-11 (kuća ljubavi i kuća prijateljstva) aktivirana je pomrčinom Mjeseca 26. svibnja 2023. i pomrčinama Sunca 10. lipnja i 4. prosinca, što dokazuje da su ove teme posebno značajne za evoluciju Lavova tijekom ove godine. Lavova 7. kuća (veze, partnerstva, brak, natjecanje) aktivira se 2023. godine s dva značajna tranzita: Jupiter i Saturn. S jedne strane, želite nešto novo u svom ljubavnom životu, nešto uzbudljivije; s druge strane, život vas čini ozbiljnijim i zrelijim u partnerstvu, kako osobnom, tako i profesionalnom.

Također kao rezultat tranzita planeta iz vaše 7. kuće, 2023. godine mogli biste osjetiti veću konkurenciju na poslu ili u svom području rada općenito, i osjećati potrebu da naučite bolje surađivati i biti fleksibilniji, preuzeti više odgovornosti, upotrijebiti svoje vještine kako biste nesebično i velikodušno služili grupi ili projektu širokog interesa. Između 14. svibnja i 28. srpnja 2023., a zatim i nakon 29. prosinca, Jupiter prolazi Lavovom 8. kućom i privlači pozornost temama vezanim uz intimnost, međusobno povjerenje, preobrazbu, duboke strahove, ali i zajedničke resurse, poreze, dugove, financiranje ili nasljedstva. U bilo kojoj od ovih tema mogu biti razna pitanja vezana uz moral, zakonitost ili ideje i principe na koje se oslanjate. Astrološki kontekst 2023. godine gura i pomaže Lavovima da iz svog života izbace one ciljeve, projekte i navike koji više ne odgovaraju onome tko jesu (ili koji nikad nisu odgovarali onome tko su možda bili) i usredotoče se na stvari u kojima doista vjeruju. Lavovi koji ne mogu pustiti neke stare navike i / ili pustiti neke krugove koji im ne čine uslugu riskiraju se baviti zdravstvenim problemima, tjeskobom i općenitim osjećajem da neće biti ispunjeni. Ukratko, vrijeme je da prilagodite svoje planove i dugoročne ciljeve, oslobodite svoju kreativnost i sposobnost privlačenja kvalitetnih ljudi oko sebe i izgradite moćne timove s kojima možete krenuti na novi put s novom vizijom.

Napredak u karijeri zagarantiran je svim Lavovima ove godine. Utjecaj Jupitera u sedmoj kući dokaz je da možete očekivati ​​priljev novca od tvrtke ili bliskog rođaka. U drugoj polovici godine možete očekivati ​​da će se neki kolege okrenuti protiv vas na poslu.

Retrogradna Venera će početkom godine zahtijevati pažljiviju analizu financija. Napravite procjenu svojih troškova i dobro planirajte. Od kolovoza Mars donosi nove profesionalne prilike koje mogu donijeti dobitke, ali bit će važno preuzeti inicijativu. Tko zna, možda vodeću poziciju? Druga mogućnost je ulaganje u vlastiti posao. U svakom slučaju čeka vas puno posla. Saturn u sektoru rada tražit će strpljenje, disciplinu i ustrajnost . Za one koji traže posao, potraga za poslom zahtijevat će strpljenje, predanost i planiranje. Do svibnja je moguće da će se ukazati neka prilika. U svakom slučaju to može biti posao koji od vas zahtijeva puno, nemojte se obeshrabriti jer postoji šansa za priznanje. Uložite u obuku dok tražite novu priliku i preuzmite inicijativu. Za one koji rade ili studiraju, možda ćete doživjeti značajne promjene na poslu koje će zahtijevati trud i predanost. Da, možda ćete imati više posla ili odgovornosti. Iako se može činiti da priznanja nema, moguće je da će vam se dugoročno vratiti uloženo natrag. Svakodnevna rutina može postati teška i zamorna, stoga pokušajte ne raditi ili učiti previše. Bit će važno voditi računa o svom zdravlju. Dobre prilike mogu se pojaviti od kolovoza nadalje, ali morat ćete djelovati i preuzeti inicijativu.

Ljubavni život bit će uzbudljiv i promjenjiv, a erotska iskustva prilično neujednačena. Vaša očekivanja od ljubavi bit će toliko velika da ih nitko neće moći ispuniti. Davat ćete mnogo bilo da ste u braku ili u neformalnoj vezi. Povremeno ćete vrućim temperamentom i strastvenošću zagušiti partnera, nehotice ga tjerajući na uzmicanje. Cijele godine, a posebno u travnju i lipnju, imat ćete problema s usklađivanjem privatnog i poslovnog života. Bližnji često neće imati razumijevanja za vaše visoke ciljeve. Projekt obnove doma mogao bi dodati novu vrijednost obiteljskom i bračnom životu.

Lavovi će se ove godine dobro slagati s obitelji u obitelji, uglavnom s muškarcima slične dobi. To uključuje braću. Ovo je godina u kojoj Lavovi mogu očekivati ​​vjenčanje svoje djece. Ako ste u braku bez djece, ovo će biti dobra godina za proširenje obitelji.

Bit ćete u prilici baviti se usporedno s nekoliko poslova. Na početku i na kraju godine naići ćete na poneko ograničenje, no nećete posustati. Od svibnja do listopada možete računati na naklonost Jupitera, koji će vam omogućiti lakše ostvarenje profesionalnih ciljeva i određene inancijske pogodnosti. Istaknut ćete se zahvaljujući kreativnosti i nepresušnom talentu. Očekuju vas važna putovanja i plodni inozemni kontakti.

U 2023. Lavovi mogu proći kroz vrlo neugodno razdoblje kada je ljubav u pitanju. Sukobi među partnerima mogući su u siječnju i veljači, a od vas se traži prilagodba, prisebnost, zrelost i otvorenost za kompromise. Lavovi koji su ove godine bili u dugogodišnjoj vezi mogu očekivati ​​i vjenčanje. Manji sukobi i razlike u mišljenjima bit će gotovo svaki dan, ali nemojte dopustiti da vam to pokvari vezu. Venera vam je dobro postavljena do 3.5. do 29.5, zatim odvojeno (kada ste u vašem znaku) od 12.8. do 6.9., a od 17.11. do 11.12.

Prva polovina 2023 godine vam donosi stabilno zdravlje. Vodićete zdrav život i slediti navike koje će vam davati jak imunitet. Druga polovina godine će vam biti promenljiva po pitanju zdravlja. Tokom avgusta osećaćete pojačan umor. Izbegavajte duži boravak na jakom suncu. Tokom novembra bićete skloni urološkim tegobama i bolovima u zglobovima. Vaša ishrana bi trebalo da bude kalorična. Od voća jedite jabuke, kajsije, brusnice, suvo grožđe i suve šljive. Često uzimajte orah, badem, bundevino seme, urme i masline. Od povrća jedite pasulj, grašak, krompir i zeleno povrće. Ribu, piletinu i govedinu možete često da pripremate. Jogurt, slaninu i jaja jedite za doručak. Izbegavajte slatkiše i grickalice. Srećni brojevi: 6, 13, 17, 21, 24

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA, NA NAREDNOJ STRANI

RIBE ♓ – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023: Ljubav, život, novac i zdravlje

KRATKI LJUBAVNI HOROSKOP DO KRAJA 2022: U samo jednoj rečenici sve će ti se samo reći…