in

GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023. GODINU: Promenjiva, prepuna ljubavnih iskušenja, životnih izazova i doživljaja koje ćeš pamtiti zauvek!

ŠKORPIJA ♏

Godišnji horoskop za 2023. za Škorpiona poručuje predstavnicima ovog znaka da im stiže novi ciklus u životu koji mogu napraviti ono što žele i mogu od sebe – vi ste kovači svoje sreće, nemojte to zaboraviti. Kako je sjajno u ovom razdoblju biti Škorpion u ovom razdoblju! Napravili ste puno promjena u 2023., a u 2023. život postaje još uzbudljiviji. Dok se Saturn, Uran i čvorovi sudbine udružuju kako bi doveli električnu energiju u ključna područja vašeg godišnjeg horoskopa, potpuno nova verzija vas počinje ključati ispod površine. Dobro da ste majstor u preporađanju! Dok skidate svoju staru kožu, obratite pozornost na sinkronicitete, jer će oni biti svuda oko vas – upućivati vas u pravom smjeru. Tijekom godine koja je pred vama, nova partnerstva (romantična i poslovna), zabava, kreativnost i inspiracija pronaći će put do vas kad otpustite ono što vam više ničemu ne služi.

Ako gledamo malo bolje, Jupiter će doći u vašu šestu kuću dnevne rutine od 10. svibnja do 28. listopada, a to će poboljšati vašu sreću i profesionalni uspjeh koji će se proširiti i na 2023. Ako ste sanjali o tome da započnete dodatni posao ili zakoračite na moćniju poziciju na poslu, ovo bi mogao biti vaš trenutak. Osim toga, vaše će samopouzdanje porasti, čineći vas još privlačnijim suradnikom nadređenim osobama ili klijentima.

2023. godine Škorpioni se usredotočuju na ljubavni život, prošlost, obitelj, kuću i dom, jer Jupiter i Saturn prolaze kroz njihovu 4. kuću. Čini se da je vrijeme da vaša izvorna obitelj i / ili vaša obitelj prođu kroz ozbiljne rasprave koje bi se često mogle usredotočiti na temu novca. Nekim temama koje su dugo odgođane ili su izazvale nezadovoljstvo ili sporove sada treba pristupiti sa više zrelosti, strpljenja i pogledati ih iz nove perspektive. U siječnju 2023. Jupiter pravi kvadrat s Uranom – vladarem Vagine 4. kuće – tako da se u obitelji možete nositi s nesporazumima ili čak sukobima. Tijekom cijele godine Uran pravi napete aspekte i sa Saturnom, između 6. veljače i 3. ožujka, 1. i 26. lipnja, i 16. i 24. prosinca. Dakle, trebali biste se pokazati strpljivima i ne očekivati brze popravke. Tek pred kraj godine postoje šanse za donošenje nekih zaključaka i donošenje nekih odluka, možda postizanje nekih sporazuma ili potpisivanje potrebnih papira i tako dalje.

Napeti aspekti u koje je Uran uključen dokazuju da bi moglo biti nepredviđenih problema povezanih s preseljenjem koje ste planirali ili promjenom prebivališta, nekom transakcijom nekretnina ili preuređenjem vašeg životnog prostora koje ne ide onako kako je planirano. Unatoč ovim prilično teškim vremenima, možete puno postići u pogledu poboljšanja životnih uvjeta za sebe i / ili roditelje. Njihovo zdravlje moglo bi biti osjetljivije; čak i ako nema ozbiljnih problema, to vas neće spriječiti da se uzrujate i da se stalno ne vraćate do kuće roditelja. Vaša zabrinutost zbog njihovog zdravlja mogla bi narušiti vaše planove, na primjer, preseliti se u drugi grad, a ako zaista budete morali ići, selidbu ćete učiniti polovičnom.

Tranziti planeta 2023. sugeriraju da neki Škorpioni emocionalno prolaze teže razdoblje, možda čak i kaotično, ali daje im priliku da se uravnoteže i puste neka iskustva iz prošlosti ili neke obiteljske tradicije koje im onemogućuju da imaju skladnu veze i sretan brak na svoj način – što znači na način koji njihovim roditeljima, na primjer, nije po volji. Tranzit Sjevernog čvora kroz Škorpionovu 8. kuću gura i pomaže vam da sredite svoje srce i život otpuštajući predmete, veze i navike koje vam ne čine uslugu ili koje su čak štetne. Druga važna stvar je da tri od četiri pomrčine 2023. godine aktiviraju vašu os vrijednosti, što sugerira da bi moglo doći do značajnih promjena kada je novac u pitanju. Mogli biste proći kroz pomalo neugodna ili teška vremena koja vas tjeraju da realno analizirate svoje planove za budućnost i revidirate svoje strategije, posebno kada su u pitanju izvori prihoda i ulaganja.

Suočavat ćete se s preprekama i nevoljama u poslovnom planu, pa je preporučljivo dovršiti preostale projekte od 2023. Važno je reći da ove godine ne očekujte podršku drugih u svom radu, jer je opozicijski Uran tijekom cijele godine, kao kao i dugi boravak na Marsu krajem godine) neće donijeti ništa osim povremenih izbočina. Ali ni vama to neće biti važno jer ćete se osloniti na vlastite snage i svojim mislima biti negdje drugdje. Umjetnost, djeca, sve lijepo i dobro, sport i slične teme više će vam zaokupiti pažnju nego posao. Izbjegavajte velika ulaganja.

Početkom godine retrogradna Venera će zahtijevati analizu i financijsko planiranje. Lipanj i srpanj mogu biti mjeseci vrhunca karijere, a počevši od kolovoza, Vage mogu započeti novi studij ili krenuti na putovanja koja im mogu pomoći u karijeri. Listopad i studeni su povoljni mjeseci za financije. Pomrčine koje će se dogoditi u travnju, svibnju, listopadu i studenom mogu utjecati na financije. Pripazite na moguće pregovore. Za one koji traže posao, novi kontakti vam mogu pomoći u potrazi za profesionalnim prilikama, posebice od kolovoza nadalje. Mladi Mjesec u Raku krajem lipnja će pogodovati karijeri Vage. Iskoristite kraj lipnja i mjesec srpanj za dobre kontakte. Za one koji rade ili studiraju do početka svibnja s Jupiterom u tranzitu u Ribama, na području rada se mogu ukazati dobre prilike, ali treba tražiti ravnotežu, jer postoji sklonost davanja previše od sebe u poslu i svakodnevnoj rutini. S ulaskom Jupitera u Ovna od 10. svibnja možete računati na dobra poslovna partnerstva.
Planeti najavljuju sretnije razdoblje, osobito u prvoj polovici godine. Mnogim parovima Jupiter u petom polju donijet će priliku da učvrste vezu, zaruče se ili zasnuju obitelj, dok će samcima pokazati put prema uzbudljivoj vezi. Travanj će obasuti darovima čak i one koji su prestali vjerovati u ljubav. Tijekom ljetnih mjeseci intimni odnosi neće biti lišeni nesporazuma, ali uglavnom trivijalnih. Dani vaše vladavine u listopadu i studenom obećavaju mnogo ugodnih i romantičnih trenutaka.

U 2023. imat ćete i prihode i rashode i nećete moći uštedjeti puno novca. Možda ćete morati platiti i zdravstvene probleme. Pokušajte podmiriti dugove. Moguće je da će vam se otvoriti novi izvor prihoda, a manje su i šanse za kupnju nekretnine tijekom godine.

Prilike će biti povoljnije nego protekle godine. Imat ćete manje povoda za uzrujavanja i usvojit ćete pozitivniji pristup koji će pridonijeti boljim rezultatima. Bit ćete hrabri, ambiciozni i spremni na rizike, uvjereni da bez toga nema ni uspjeha. Od lipnja do kraja listopada Jupiter će boraviti u Ovnu. To će za mnoge značiti poboljšanje radnih uvjeta ili promjenu posla, a za nezaposlene priliku da konačno pronađu radno mjesto koje bi zadovoljilo njihove želje.

Četiri pomrčine u vašem i oporbenom znaku Bika (koji je ujedno i vaša prirodna 7. kuća braka i veza) učinit će ovu godinu zanimljivom i zahtjevnom na svoj način. 16.5. i 25.10. su pomrčine u vašem, a 30.4. i 8.11. u znaku Bika gdje je Uran. Ovo su dani kada ćete vjerojatno prolaziti kroz iskušenja u osobnim odnosima. Stoga donosite odluke tek nakon pomrčine, kada ćete moći jasnije vidjeti stvari. Dobar Jupiter iz Riba u vašoj prirodnoj 5. kući ljubavi i djece natjerat će vas da vjerojatno učinite pravu stvar. Kad se sve zbroji, pred vama je bogata ljubavna godina u kojoj neće nedostajati događaja i iskustava. Dobra Venera će vam biti naklonjena od 6.4. do 3.5, od 19.7. do 12.8, a posebno od 24.10. do 17.11.

Bićete osetljivi na stres i imunitet će vam biti oslabljen tokom marta i aprila. Biće vam potrebno više odmora. Od kraja maja do početka jula ćete biti u vrhunskoj formi i svakodnevno ćete se baviti nekim vidom fizičkih aktivnosti, što će vam značajno poboljšati kondiciju. Od kraja oktobra će Mars krenuti retrogradno, pa će doći do slabljenja vašeg imuniteta. Vaša ishrana bi trebalo da uključuje kalorične namirnice, kao i one koje sadrže antioksidanse. Od povrća često jedite beli luk, spanać, brokoli, pasulj, šargarepu, celer i kupus. Od voća jedite suvo grožđe, borovnice, jagode, grejpfrut i kivi. Jogurt i integralne žitarice jedite za doručak. Pijte zeleni čaj sa đumbirom. Izbegavajte brzu hranu. Koristite cimet i kurkumu. Srećni brojevi: 2, 6, 14, 17, 22

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA, NA NAREDNOJ STRANI

RIBE ♓ – VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2023: Ljubav, život, novac i zdravlje

KRATKI LJUBAVNI HOROSKOP DO KRAJA 2022: U samo jednoj rečenici sve će ti se samo reći…