in

VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP DO KRAJA 2022. GODINE: DRAME, BRODOLOMI, VRAĆANJE STARE LJUBAVI I PREVARA

OVAN

Ukoliko ste sami, ova godina može biti i svojevrsni izazov za vaše shvatanje emocionalne sigurnosti i komfora. Takođe, ukoliko niste u braku, ova godina je najbolja za one koji žele da stupe u brak sa svojom ljubavlju. Uživaćete u najboljim momentima sa svojim partnerom i moćićete da krenete prema ispunjenju zajedničkih želja. Ovo je godina da napravite neke ključne izbore kada su emocije u pitanju i da ostavite iza sebe ono što je bilo, to jest izbegavajte da se vratite u neke stare veze koje ste odavno napustili. Možda ćete biti u situaciji da dojete neku kritiku od bliskih rođaka ili prijatelja u vezi neke važne emocionalne promene koja je nastala u vašem životu.

U proleće i leto bićete u prilici da upoznate partnera iz vaših snova. Oni koji su već u vezi imaće prilike da naprave veliki korak napred i da se venčaju ove godine. Ova godina možda neće biti skroz emocionalno ugodna baš onako kako ste očekivali. Možete imati pomešana osećanja i nekim predstavnicima vašeg znaka možda neće biti pogodna za održavanje romantičnih veza ali ne predajte se. Negujte vašu vezu polako, zajedno sa vašim partnerom i rezultati neće izostati. Iskoristite sveaki momenat koji možete da ga provedete zajedno i savetuje vam se da se uzdržite od bilo kakvog sumnjičenja i nepoverenja u vašeg partnera da ne biste zakomoplikovali vezu.

Oni Ovnovi koji su u braku treba da obrate više pažnje na svog životnog partnera. Ako ste u braku, početak godine može biti malo stresan za vaš bračni život. Posebno neki poremećaji u kući mogu dodatno dovesti do manjih problema u vašem bračnom životu, ali zajedničkom dobrom voljom i željom rešićete sve nesporazume.

Venera će vam doneti povoljnije rezultate. U februaru možete dobiti i odgovarajuće ljubavne i romantične ponude. Vi ste navikli da se obraćate drugima, ali tokom ovog meseca, drugi će se obraćati vama. Ako ste u vezi, u ovom periodu vaš partner će preuzimati inicijativu češće nego što to običnoradi. Period od februara do maja može da vam u život dovede odgovarajućeg partnera ako ste sami, a ova veza može uspešno da se završi u novembru sa venčanjem. Ipak, zvezde vas upozoravaju da ne donosite ishitrene odluke.

Ukoliko ste u vezi, stuacija ide nabolje počev od aprila pa do septembra kada ćete razmišljati i o prinovi. U toku ovog perioda možete očekivati pažnju i poštovanje od vašeg partnera. Ako dođe do nedostatka međusobne komunikacije on će biti jasno izražen. Na vama je da obratite posebnu pažnju na vaš eventualni bes koji može da poveća tenziju u vašem bračnom životu. To može biti svojevrsni test vaše ljubavi, tokom kojeg vi i vaš partner morate da se uzdržite od bilo kakve rasprave između vas, pokazujući potpuno razumevanje. Vašu sujetu ostavite iza sebe i obratite pažnju na poboljšanje vaše veze.

Sama sredina godine biće period vašeg romantičnog istraživanja, sa novim partnerom ili već postojećim. To je vreme kada ćete naučiti nešto više o sebi, vaša sviđanja i ne sviđanja, ali najvažnije je da ćete mnogo naučiti o romantičnoj strani vaše ličnosti. U ovom period ljubav će za vas biti lako ostvariva. Kraj meseca novembra može biti najbolji period u godini za vaš bračni život. Vi i vaš bračni drug trebate da date važnost vašoj vezi, da shvatite i osetite razumevanje i bliskost jedno prema drugom.

SEvo nekih znakova sa kojima ćete se posebno slagati ove 2022. godine. Sa Blizancima ćete ostvariti lako kontakt jer oboje volite da flertujete. Ovnovi su e*oti*ni, a Blizanci su znatiželjni. Jedino pazite da ne preterate u uzbuđenjima. Sa Lavom se idealno slažete na svim nivoima i veoma lako stupate u brak. U vezi sa Strelcem Ovnovima odgovara Strelčeva izdržljivost i kondicija. Privlačnost je obostrana, a ljubavni i prijateljski odnosi su podjednako jaki i prijatni.

NEDELJNI HOROSKOP OD 30. MAJA DO 5. JUNA 2022: Malo je vjerojatno da ćete dobiti ono čemu težite u ljubavi

woman wearing blue top in front of green leaves

NEDELJNI HOROSKOP OD 6. DO 12. JUNA 2022: Privlačiće vas mogućnost ljubavne veze s uglednom osobom