in

HOROSKOP I FACEBOOK: KO SE PREDSTAVLJA KAO SAVRŠEN A KO LAŽE SVE

Ovan se predstavlja kao savršen

Pripadnici ovog znaka veoma su fokusirani na sebe, pa upravo oni najčešće obrađuju svoje fotke u Fotošopu kako bi ispali savršeno. Pre nego što ih prijatelj označi na fotografiji, oni to moraju da srede. Proveravanje novosti za njih nije praksa, već religija – moraju znati sve što se događa, ko je s kim, kako izgleda… Ako se naljute, redovno brišu svoj profil, pa ga opet vraćaju.

Bik stavlja fotke hrane

Pripadnici ovog znaka su oni koji u objave vole da stavlju lepe fotografije luksuznih stvari, jela ili mesta. Ne vole kad drugi stavljaju patetične stihove ili pesme, ali prate trendove i uključuju se u razne popularne grupe. Ne preteruju sa svojim slikama, ali zato brišu tuđe objave, slike i komentare kojima nisu zadovoljni. Vole da se označavaju na putovanjima i neobičnim mestima.

Blizanci su najaktivniji

Pripadnici ovog znaka šampioni su Fejsbuka – bombarduju svojim fotografijama, stavljaju fotke dece, partnera, izveštavaju o svojim emocionalnim stanjima… Vrlo su aktivni, ali stvar je u tome da oni društvene mreže doživljavaju kao razbibrigu, a ne nešto ozbiljno, pa drugima često idu na živce objavama. Osim toga, vole što preko njih mogu da komuniciraju sa mnogima, pa im je inbox uvek natrpan.

OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK NIKADA NE ODUSTAJE I KAD-TAD ĆE STIĆI DO SVOG CILJA

NAJDETALJNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 26. NOVEMBRA DO 2. DECEMBRA 2018-TE: KOMPLIKACIJE U LJUBAVI I ČUDNO PONAŠANJE PARTNERA