in

HOROSKOP ISTINE: KAKVO JE ZAISTA TVOJE PRAVO LICE KADA PADNU SVE MASKE

Do sada ste čitali hvalospeve o svom znaku. Internetom, međutim, kruži šaljivi i sarkastični prikaz karakternih crta Zodijaka. Pripremite se, boleće.

OVAN

Pripadnici ovog znaka su bolesno posesivni i žele da oduzmu partneru svu slobodu, a sebi bi dozvolili harem ljubavnica.

Uglavnom zapinju za neosvojive tvrđave i ne priznaju poraz dok se kompletno psihički ne unište. Veoma nesređeni u mozgu, skaču na sve i svašta i to mora biti odmah i sada, ne znaju za taktiku, a od čekanja se razbole.

Kada vide da ste bili u pravu, neće vam priznati, svoje greške ne priznaju.

Oni ne veruju u horoskop. Nemaju nežnosti, sebični su i napadni, ne koriste mozak, ne poseduju emotivnu inteligenciju, ne prepuštaju se partneru, niti ga prate.

Završe sa kretenom u životu, jer je njihov izbor partnera užasan i posle se obavezno čude kada su prevareni ili ostavljeni. Sve u svemu, treba im veoma mnogo vremena da shvate stvari, ako se to ikada desi.

BIK

Samozadovoljne, ćutljive osobe, dosadne kao klub filatelista. Njihov najveći psihički problem je što nemaju probleme. Sve im je super i nemojte da ih mučite sa svojim problemima, jer ih oni nemaju. Njima treba da stvorite problem da bi im život bio zanimljiviji.

Njihov mir je savršen dok se ne pretvori u manično ludilo, jer kada ih izbacite iz takta, tada sa svojim rogovima, noževima i bilo čime što im se nađe pri ruci, zajedno sa izobličenim licem idu prema vama kao na matadora koji maše crvenom tkaninom.

Tada se zakopajte sami ili pripremite sekiru, jer neće popustiti ni na izvinjenja.

BLIZANCI

Glavni ogovarači i tračare, izdajice i prevrtljivci sa dvostrukim aršinima koje menjaju na svakih 10-15 minuta. Kažu da je Juda bio blizanac. Ljudi sa naličjem i stotinu lica, večiti glumci i narcisi površnog pogleda na život.

Oni ne veruju u horoskop. Ako podvučete crtu ispod, videćete da ste za njega jako nisko na listi prioriteta. Oni će uvek napraviti planove kako bi pre bili sa nekim drugim nego sa vama. Jednostavno, njegova priča nikada ne pije vodu, istina je da vas vara. Ekstremno loša strana toga je da je Blizanac više osoba odjednom. Dobra strana je da i njih tretira isto kao i vas. Imate posla sa osobom koja ne može da ostvari i pruži kvalitet, ali zato može ”kvantitet”.

Ali to što ne pruža ništa, ne znači da od vas ne očekuje da pružite sve. Ipak, oni su samo jeftini, sebični kreteni, vešti na rečima i reči su jedina valuta koju imaju i kojom žele da uzmu od vas sve što imate.

Ako imate višak vremena koji želite da bacite kroz prozor, odmorite mozak plitkim stvarima bez perspektive ili da nađete neku koja će vam biti nikakva žena ili muškarac, izvolite.

DNEVNI HOROSKOP ZA 4. DECEMBAR 2018-TE: DJEVICA ZATVORENA, STRELAC VESEO, ŠKORPIJA UŽIVA U HARMONIJI

DNEVNI HOROSKOP ZA 5. DECEMBAR 2018-TE: DAN KOJI NOSI SUMNJE U SOPSTVENE MOGUĆNOSTI, DAN KAO STVOREN SA SAMOTNJAKE I OSOBENJAKE